Too late for Ben & Jerrys?

Jag sitter här och har hemska cravings för glass!!
Vet dessutom att det står en Ben & Jerrys i kylen som inte direkt gör det lättare att stå emot!!
Är det för sent att äta glass kl 11 på kvällen?? :/ Vad tycker ni?? ;)


Nu är det äntligen sommar!


Nu har jag tagit fram sommarkläderna och lagt undan lite vinterkläder!! :D Känns hur kul som helst med lite mer färg i garderoben!!!
Har dessutom bytt ut duntäcket mot sommartäcket! Så nu är det verkligen sommar!! ♥

Blåsigt värre hörreni!


Shit vad det blåset ute idag alltså!!! Försökte sitta ute och få lite sol, men det är ju typ omöjligt!!
Dessutom så blåser håret bara i ansiktet hela tiden!! ;) Inte tyckte jag att det blåste så här hela tiden förrut inte..
Får väl vara glad att det är soligt iaf! ;)
Men nu ska vi äta våfflor med glass så jag ska dra mig! :D

Hare bra!

Nytt trötthetsrekord!

Jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv som när jag kom hem från jobbet imorse!!!
Har ett hett tips till er alla;
Jobba inte natt dagen efter du har varit ute och festat!!!!!!!
Det va seriöst det värsta passet jag har varit med om i hela mitt liv!! Stog efter ugnen och bröt bröd i alla 10 timmar och under tiden så undrade min mage varför inte jag låg i soffan eller satt på toan istället! Usch alltså!!

Det gick väl skapligt fram till en början, men där runt 3-4 började det bli riktigt plågsamt!! Om vi människor kunde sova stående så var det nog det jag gjorde. Man blir ju inte piggare av värmen heller direkt!! För att beskriva värmen som man får i ansiktet när man står där så kan ni tänka när man råkar stoppa dit huvet för snabbt när man öppnar ugnen.. Den värmen är det hela tiden!!

Har sovit nu ett par timmar, men det blir en tidig kväll ikväll!!

Sommarvärme!!

Det är ju hur varmt som helst idag!! Minst 25 grader..
Vaknade ioförsig klockan halv 3 så jag missade ju mesta delen av dagen, men såfort jag hade ätit frukost så gick jag ut och kollade till hästarna.. Dom stog mest och slöade i solen ;)

Har precis suttit ute och ätit mammas underbara rabarberpaj och glass! Supergott!!
Sen la jag mig i soffan och slappade i soffan. Man blir så himla slö av solen.
Men nu ska jag sätta mig och gruva mig för att jobba hela natten! :(
Vill verkligen inte det!! :( BLÄÄÄÄÄÄ!!


O´Learys

Igår vare partaj!! :D Brännbollsyran som är en brännbollsturnering i Umeå började ju igår så det va sjukt mkt folk ute och rörde sig! :) Dessutom är det Nordic Rock på kajen fre-lör :)

Vi började iaf med en supertrevlig förfest hos Becka och sedan spatserade vi in till stan.. Det va riktigt varmt och skönt ute faktiskt!! :D Älska sommaren!! Alcazar spelade precis när vi gick över bron så vi shakade lite boootey på vägen! ;D Efter att vi hade gömt spriten i en buske så gick vi till O'Learys.. Det va faktiskt inte så mkt folk där, men alla som var där satt ute och myste på uteserveringen :) Började må dåligt när vi hade satt oss men det gick över efter ett tag och ett glas vatten ;) Träffade lite underliga människor både där och utanför ;)

Måste nog erkänna att det hade nog varit roligare om vi hade varit utomhus.. Typ farit på Fysikgränd (ett gatufestfenomen som alltid hänger ihop med brännbollsyran) Men det är ju alltid sällskapet som betyder och det va ju underbart! ;D
När de stänge då gick vi och ställde oss i den enormt  långa kön på Max för att köpa mat! Blev hur sugen som helst så det räckte inte med en stripsmeny utan jag sprang på Donken sen och köpte en cheese :) Testade lökringar för första gången men jag kan inte säga att jag va speciellt imponerad så jag gav bort dom till grannbordet som vi satt och pratade lite med..

   


Kunde ju ha varit en roligare kväll och det hade varit najs att slippa må illa, men sommar-umeå gör ju allt bättre!! :D
Umeå på sommaren är faktiskt riktigt mysigt och umeborna är riktigt härliga snubbar egentligen!


Utekväll

Ikväll blir det utgång!! :D

Får se vart vi hamnar! :D Jag är taggad!!!


Biltvätt

Idag har jag tvättat bilen på insidan!! :D Den va full med grus och hund- och hästhår, men nu är den superfin! :)
Har spolat av mattorna, dammsugit och dammtorkat!! :D
Har dessutom rensat ut lite skit ut handsfacket och lagt dit lite roliga tidningar och hudcreme.. Så den är lite mer som min bil ;)


Visst blev den fin?!

Hot and cold


Såg den här annonsen i tidningen på jobbet och jag vet inte om det va för att jag va trött,
men jag tyckte det va rätt roligt... ;) 

"Heta kräftskivor i aioli
Kvantumköket. Kall. Lösvikt över disk"

haha först heta och sen kalla!!! ;) et betyder väl stark, het men det ser lite roligt ut!! :D

The hills


Jag måste faktiskt erkänna att jag gillar verkligen The Hills!! :D
Lauren och Whitney är dom som verkar mest normala :)
Det enda som gör det nästan plågsamt att se på är förhållandet mellan Heidi och Spencer. Spencer måste ju vara den mest manipulativa, elaka, tröga, lataste, otrevligaste och dryga människa!! Han är ju verkligen en sån skit!!!
Fattar inte vad Heidi ser hos henne om hon inte är lika dryg som han!

Som ett exempel tänker jag alltid på när Heidis syster bor hos Heidi eftersom hon just kommit till stan och inte har nånstans att bo.. Istället för att förstå henne så börjar bara Spencer gnälla och blir arg på Heidi för att hennes syster får bo där.. Han tvingar henne att välja mellan han och hennes syster.. och såklart väljer dummern Spencer !! Hon är ju så fruktansvärt blind och dum!! Fattar inte hur hon står ut med hans beteende!!!

Men nu ska jag inte bli helt patetisk och diskutera det i ett långt inlägg! ;) haha

Kläder från Ellos

Fick hem kläder som jag beställde från Ellos idag! :D Hade beställt den här jeansklänningne och två linnen, men dom satt inge snyggt så dom ska jag skicka tillbaka! Men jag gillar verkligen den här jeansklänningen! Hade velat hitta en snygg ett tag nu! :)


Powernap efter skitdag

Usch, det va sjukt jobbigt på jobbet idag!! Speciellt andra halvan av den!! På morgonen gick ändå tiden rätt fort.. Började med att jag fick lära mig att köra en linje i bageriet, men sen var det bara att gå ut i ugnsrummet.. Det är ju sjukt varmt där inne!! :(

På eftermiddagen började det dock fucka upp sig! Så fort min "handledare/han som lärde in mig" gick iväg så dampade ju såklart en maskin sönder så det blev kaos med alla formerna som kom ut ur ugnen och dom är inte kalla direkt!!! Är hur varma som helst!!

Runt 3 så for han hem och jag skulle fixa allt själv.. Nästan det första som händer är att ströaren börjar dampa så det bara rinner beströning på alla bröden och sen stannar maskinen som dom åker igenom påväg in i ugnen så allt blev kaos!! Är inte kul när man måste stressa när det är så varmt!! Svettades som en gris!! ;) Efter att verkstaden hade kommit och fixat den maskinen så gick det dock bra tills jag gick hem!

Efter maten va jag så sjukt trött att jag la mig i sängen och såg på The Hills och det är det sista jag kommer ihåg ;) Somnade och sov 2 timmar! ;) Hur skönt som helst!! Det är ju så sjukt härligt med en powernap när man är trött!!

You gotta love a powernap!! ♥

Sommarbete

Ikväll har jag hjälpt till att flytta Midas och hans ägares andra häst Peppe till sommarbete utanför mitt hus! Det tar typ runt 40 min över åkrarna.. Det va riktigt mysigt!! Va lite synd att det är vild storm ute!! Tog en ny väg så det va spännande att se lite ny miljö... Båda hästarna skötte sig dessutom jättebra och va hur duktigt som helst även fast dom va skittaggade på att fara till betet och att det blåste hur mkt som helst!! :)

Va en riktig mysig ridtur faktiskt!! :D Solen tittade tom fram ibland..
 Men nu ska jag nog snart gå isäng för imorrn blir det en lika jobbig dag som jag hade idag!


Lyckliga tu i det gröna!!! ;D

Ännu en ny plats jag ska lära mig

Lernia ringde precis och jag ska på upplärning på ugnen linje 2 och 5. Kändes drygt att både behöva jobba, men dessutom är det drygt att va på inlärning!! Man känner sig bara som en inkompitent liten bäbis! ;)

Ska jobba imorrn + torsdag 06.00 till 16.00 och dessutom lördagnatt(!!!!!!!!) 19.45 till 06.15. Sög ju balle att jag ska jobba då eftersom det är fysikgränd då!! :S Hade ju sett fram emot att partaja riktigt ordentligt!! Men men, jag får tänka på att jag tjänar pengar istället..

Hoppas bara att jag lär mig allt snabbt så jag inte behöver fråga hela tiden. Man känner sig bara dålig då..


D&D utförsäljning

Fick höra av Becka att dom har utförsäljning på massa märken från D&D. 50-70 % på allt i extralokalen! :) Dom hade massa kläder och det fanns dessuotom kvar många storlekar! Annars brukar det ju alltid bara finnas typ 34 och 44 ;)

Provade en massa men beslutade mig för en svart klänning från Vila och en t-shirt från Numph.
Båda va det 50 % rea på så jag betalade 300 kr för båda! :D 

   

Sen for jag till Midas sista gången innan vi ska rida hit dom till betet :) Mysigt mysigt!


Hur man spenderar lönen

Det va jättevarmt ute idag så det va lite jobbigt att gå på stan faktiskt!!
Efter att ha varit typ en timme på MQ för att bestämma mig för vad jag skulle köpa för mitt presentkort så gick jag därifrån med en supersöt sommarklänning från Paris Kate & I och ett linne från Zoul.. Fick bara lägga till 300 :-

Hade en rabattkupong på 100 :- på Roots skor. Hittade ett par riktigt snygga skor på Skocentrum. Annars köpte jag leggings, caprileggings och en kopia av mig favoritbh som jag har på jobbet.. Hittar man en bra bh så är det lika bra att köpa två likadana ;) Dessutom köpte jag en scartkabel.. Kändes som en bra shoppingdag även fast jag inte hade så lång tid på mig..

     


Det bästa är ju att man får den här flotta påsen! ♥


Lönedag!

Idag är det lönedag! ♥ Älskar seriöst den dagen!! ;D haha Har precis flyttat över endel av lönen på mitt sparkonto så nu ska jag försöka att inte röra det ;) Lär ju bli lite knepigt men jag ska försöka.

Men nu ska jag dra in till stan för en liten shoppingtur!! :D Har varit jättesugen på att gå på stan länge nu så nu ska jag fara in och göra lite ärenden! Bla. "måste" jag använda mitt presentkort på MQ på 500 :- eftersom det går ut den 31a.. Jobbigt! ;) haha Jag ska nog köpa en klänning från Paris Kate & I. Mitt absoluta favoritmärke!! ♥

Har dessutom lite andra grejer som jag ska köpa.. Återkommer senare med mina fynd ;)
Ha en bra dag!!


One tree hill slut?



Igår såg jag sista avsnittet på säsong 6 av One tree hill på Youtube.
.Hoppas att det är sista avsnittet nu och att dom inte ska göra ännu en till säsong! ;) Det här slutet va perfekt tycker jag och det kommer bara bli patetiskt om dom drar till med en till säsong.. Ett slut ska vara ett slut..

And they lived happily ever after....


Click

Har precis sett Click.. Måste säga att jag tycker den va rätt bra faktiskt!! Har hört att den skulle va pissdålig, men jag tycker den va riktigt söt faktiskt!! Grät tom vid ett tillfälle! ;) Kan ha berott på att jag är trött, men ändå..


Dagen-efter-dag

Jag älskar att man alltid kan ta sig en slappdag efter en utekväll med gott samvete!! Har mest bara suttit här i soffan hela dagen och bara tagit det lugnt!! Har läst min absoluta favorit i Veckorevyn - Fredrik Backmans inslag om killar!!  Han skriver så sjukt roligt och man skrattar alltid när man läser den!! :D 



Men nu ska jag gå ut en powerwalkrunda.. Man måste ju bränna bort alla kalorier jag har fått i mig i helgen!! ;D
Have fun!

Stoppa långa djurtransporter!!

Annelie tipsade mig om att skriva under en lista för att stoppa långa djurtransporter så jag tänkte tipsa er också!

SÅ SKRIV PÅ HÄR ALLIHOP OCH SKICKA VIDARE!


Trots att bilden kanske inte ser så farlig ut så kunde jag ha valt en betydlig värre bild!!
Tror du mig inte så googla på "djurtransport"...

Kulturnatta



Kvällen började med förfest/middag hos Becka :) Vi käkade pizza och sen satt vi mest bara och babblade! :) Dessutom gjorde Micke och Becka blåbärspaj och vaniljssås medans jag och Tess hade ett väldigt djupt samtal vid bordet ;) haha
Runt 9 gick vi in till stan för att se Allanah Myles.. Det va en liten besvikelse faktiskt.. Egentligen ville man ju bara höra Black velvet, men hon körde typ 20 låtar innan kändes det som!! Dessutom drog hon ut låtarna med typ 5 min mellanspel! Irriterande!! Men tillslut blev det ju Black velvet iaf och då sjöng vi allihopa med så man blev hes! ;)

Sen gick vi runt lite på stan och träffade lite folk och kollade om det fanns nå kul.. Men alla va rätt lessa så vi for hem.. ;) Vi gick hem till Becka för att spara taxipengar, men sen va Becka så himla snäll att hon skjutsade hem oss!! :) Puss på dig!
Nästa helg blir det brännbollsyran och fysikgränd för hela slanten!! :)

     

     
Jag kör som vanligt med min visa-alla-tänder-posen ;)

Uppdatering i fallet Phir

Fick tag på distriktsveterinären i vännäs tillslut igår. Eftersom det bara är dom som har öppet på helger så var det bara att dra iväg till vännäs! Tog typ en timme.. Jag tycker det är sjukt dåligt att inte åtminstone veterinärstationen i umeå kan ha en jourveterinär på helgerna också!! Tänk om djuret är akut sjukt!! Då måste man ändå köra bil ända till vännäs! Dåligt stil!

Phir fick iaf lugnande eftersom veterinären inte fick röra tassen utan att han skrek.. han sa att det skulla börja verka om typ 10 min men efter typ 2 minuter så slocknade Phir! ;) haha Efter att veterinären hade rakat rent mellan trampdynorna på den drabbade tassen så fick jag ta över och raka dom andra tassarna medans han gjorde nåt annat.. Det va nämligen en infektion som hade börjat under tassen eftersom det va så fuktigt och mkt hår mellan trampdynorna och som sedan hade spridit sig upp på tassen.. Så vi måste nog börja vänja han vid att raka mellan trampdynorna.. Kommer ju bli skojj!! ;D Det gick ju rätt så mkt bättre när han va sövd!! ;) skulle typ ha passat på att fixa tänderna, rengöra öronen och typ klippa han när han ändå va så medgörlig!

När han kvicknade till så vinglade vi oss ut till bilen och körde till apoteket för att hämta ut medicin.. Han ska äta smärtstillande i 7 dagar och antibiotika i 20 dagar (!).. Han fick första tabletterna imorse.. Va lite knepigt att få i han dom.. Fick mosa dom och kladda in dom i smör ;) Får nog koka en potatis för det funkade skitbra att täcka tabletten med förra gången..
Dessutom ska han ju såklart ha på sig tratten hela tiden och såret ska hållas så tort som möjligt..


Som ni ser så är såret grymt äckligt!! Ser dock mkt bättre ut idag!


Stackars Phir!


Idag är det synd om lille Phir! När jag kom hem från Becka igår så såg jag att han hade ett sår på tassen med en massa klägg på! Dessutom hade han varit där och grejat så han hade massa slem under hakan också!! Inte alltför mysigt!!
Fick sätta mig och försöka rengöra med koksalt och sen lägga om det så han inte kom åt det under natten.. Han skrek som en stucken gris!! Va jätteöm!! Efter att jag hade fått bort lite klegg såg jag att det är ett hål rakt ner i tassen! :S

Tänkte att det kanske kan finnas nåt i såret som infekterar för han är rätt svullen och eftersom han har så ont!
Så nu försöker jag få tag på en distriktsveterinär så man kan fråga dom om det är värt att fara in kl 9 en lördagmorgon för?! Kändes ju inge kul alls det här!! Ja hade ju tänkt få en sovmorgon idag och både jag och Sofia ska på Kulturnatta ikväll så han kommer va ensam hemma.. Varför måste sånna här saker alltid hända på dom jobbigaste tidpunkterna?!

Men jag hoppas nog mest att vi får fara in till veterinären och få det ordentligt rengjort och kanske lite smärtstillande och antibiotika?? Annars måste vi ju hålla på att söla med den här skiten hela helgen.. Man kan ju hitta nåt roligare att göra med sin tid alltså..

Ska nog försöka att ringa igen så får vi se om nån svarar.. :)

RÖSTA PÅ PIRATPARTIET!!


Kom igen nu allihopa!
RÖSTA PÅ PIRATPARTIET så vi får börja ladda ner igen!!
Jag har nerladdningsabstinens people! ;)

Äntligen helg!!

Åh så jag har längtat och äntligen är helgen här!! :D Fick gå en timme tidigare från jobbet idag så det gjorde ju inte dagen sämre!! ;D

När jag kom hem så fick jag dessutom det trevligaste brevet av månaden; lönebeskedet!! ;D Riktigt härligt!! Snart får man lite pengapåfyllning :)



Men nu är jag hungrig och ska nog gå och fixa middag.. vad jag nu ska orka göra.. ;) Micromat någon??
I'll be back!


Dirty dancing


Sitter och ser på Dirty dacing 2 - Havanna nights som går på tv3 nu.. Jag har en softspot för dansfilmer och den här är riktigt mysig faktiskt! :) Blir bara så avis på alla som kan dansa!! Vill också kunna det! ;) haha

Även om 2an är bra så finns det ju ingen bättre film än första filmen!! den är ju WONDERBOWM!! ;D
I love it!


Kul dag


(Hittade den här gaaaamla bilden på oss! )

När jag kom hem från jobbet så ringde jag Becka för att kolla läget.. Det visade sig att hon precis skulle fara till Maria så jag bestämde mig för att följa med!! :) Vi såg The women som Maria hade hyrt!! Köpte lite snask också och myste! Riktigt roligt!! Filmen va dessutom riktigt rolig!! Lite girl-powerfilm ;)

Nu ser jag på tv och ska snart ta en powerwalkrunda.. sen blire sängen så jag orkar upp imorrn.. SNART helg!!


Ett hett tips till en tjejkväll!


Kinder-överraskning!


Den här lilla sötnosen fick jag i mitt kinderägg! ;) Kommer från Madagaskar 2.. Visst är den rätt söt??  ;)

Kinderägg!


Köpte ett kinderägg på OKQ8 när jag skjutsade hem Annelie för 10 kr! :D Tjohhoo!
Jag vet att jag är en baby men jag tycker det är roligt med kinderägg! ;D

   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥

Middag med Victoria, Annelie och Mia!

Har precis kommit hem från middag med Annelie, Victoria och Mia! :) Vi köpte takeaway från Tajmahal för bara 65 :-!! (erbjudande pga kulturnatta i helgen) Jag köpte tandoorikyckling och ett naanbröd! :) Sen for vi hem till Mia och åt och pratade! Det va riktigt gott och jättetrevligt!!

Blir alldeles för sällan vi träffas, men det känns aldrig som det när vi träffas! :) Underbart!

Puss på er!

Fräääääscht!

Så himla härligt att få känna sig fräsch!! ;) Får ju inte ha smink, parfym eller ha håret utanför hårnätet på jobbet så det här känns ju helt underbart! Luktar inte bröd och mjöl ;) men nu måste jag nog fara om jag ska komma i tid till Mia :)

Puss

Åt helvete!

Idag har allt gått dåligt !!! :/ Antingen är det nån maskin som dampar eller så är det nåt skit med brödet! Det är för litet, för stort, för lätt, täckt i mjöl, dåligt gräddat, knävlat eller har fel form! Jävla skit alltså! På ett bageri är det alltid nåt som skiter sig och så ska man springa runt som en iller och försöka få igång allt igen! BLÄÄÄÄ!

Dessutom hade vi finbesök från Spanien och Finland som skulle kolla runt på bageriet.. Va lite irriterande när dom ska stå där och kolla på när man yrar runt som en vilsen höna...

Tillslut tog dock dagen slut och jag fick äntligen fara hem!! :D Soligt och varmt va det ju dessutom ute så då kan man ju inte va på dåligt humör längre. Va dock inte bara jag som slutade runt 2 idag så det va asmkt trafik!! Lär ju inte va lika mkt bilar när jag far in imorrn ;) Eller är det nån som planerar en storutflyckt på Kristihimmels kl halv 6 på morgonen? ;) haha Det possitiva med att börja tidigt - man har vägen helt för sig själv!

Men nu ska jag sluta vara en sån datanörd och gå ut en prommis med Phir i solskenet! Sen ska jag få klä mig i normala kläder och gå ut och äta middag med Mia, Annelie och Victoria. Ska bli skitkul!! :D Både att få fixa till sig lite för en gångs skull och träffa dom igen! :D

Tittar nog inte senare!

Blodomloppet


Mamma och pappa har varit med i Blodomloppet ikväll.. Dom har precis kommit hem och jag fick två t-shirtar!! det hade blivit massa över så dom hade flera stycken med sig!! :)

Najs med en ny nattskjorta ;) Natti!

kiwi


Kiwi är min nya favoritfrukt!!! ♥

It's like a...

A traffic jam when you're already late
A no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic...


I love Project runway!


Tisdag 22.00 tv3

HEJA LEANNE!! :D

Momma´s boys

Har precis sett på Mommas boys på Tv3.. Alltså det finns då alla möjliga program!! ;D haha Helt galet!!

25-åringar som fortfarande bor hemma och som låter deras mammor tvätta, köpa deras kallingar och bädda deras sängar!!! :O Det kallar inte mommas boys det är fan resultatet av en mamma som behandlar sina barn som om dom fortfarande hade blöja på sig! Jag förstår mig verkligen inte på folk som låter deras föräldrar styra deras liv och vilka partners dom väljer!! Helt ofattbart!!

Sen finns det en bitch-mamma som är en total rasist såklart!!! Jag skulle då satsa på den vältränade brandmannen med en schyst mamma! ;D yummi!! (han längst till vänster)


Rättning....

Jag lät ju så himla glad och pigg imorse, men det fick ett ordentligt bakslag på dagen!! Va så himla trött!! Satt vid rullbandet gör att hålla koll på högarna med bröd som åker in i maskinen och ögonen bara föll ihop!! Fick sitta och bitch-slappa mig själv i ansiktet för att hålla mig vaken! ;)

Men nu är jag äntligen hemma igen efter att ha hämtat ut mattan från tvätten :) Såklart så har ju solen gått i moln efter en hel dag med solsken, men sånt får man väl leva med!

Men nu är det Top model så då ska jag koncentrera mig ;)

kisses

Go´morron!


Är ovanligt vaken idag! :) Riktigt härligt att inte behöva vara halvdöd för en gångs skull!! Kan ju bero på att jag har sovit rätt mkt i helgen..

Ska nog försöka lägga mig och andas i typ 5 min sen måste jag börja bege mig.. Härligt härligt att börja kl 6.!! (NOT!)
Men jag slutar iaf 2 idag så det kändes inte så farligt! Jag ska också hinna vara i solen lite !!! ;)

Have a nice day!

Kan man vara avis på Norge?

Jag trodde inte jag skulle säga det här men, jag är lite avis på Norge.. Jag fattar inte varför vi i Sverige ska vara så opatriotiska och kan fira våran nationaldag ordentligt.. I Norge gör dom det ju verkligen ordentligt! Alla klär sig i röda,blå och vita kläder och det är massa firande med middagar och fester. Här märker man ju typ knappt att det är nationaldagen förutom att det är små svenska flaggor på bussarna.. Det är himla tråkigt tycker jag!!

Vi kan väl få vara stolta över att bo i sverige och att blått och gult faktistk går sjukt bra ihop?! ;) Jag ska nog försöka börja en trend och festa gärnet nästa nationaldag och försöka starta firandet av nationaldagen här också..
Om inte det funkar så flyttar jag fan till Norge och är med på deras firande istället! Jag kan ju försöka låtsas att jag är norsk även fast jag inte riktigt förstår norska.. ;)

Men jag får väl hälsa till alla norskar så här den syttonde maj! ;D

pusspuss


Söndagsparty med Filip och Fredrik


Det är faktiskt roligt för er som inte har sett det! ;) Sveriges svar på Conan O´Brien minus det dryga babblet i början och plus roliga inlägg och det är ju på svenska! ;D

Jag fattar dock inte hur dom lyckas locka amerikanska stjärnor att gästa... Lilla sverige liksom.. Som idag är Carson från Fab 5 där och Kristin Davis från Sex & the city där!! :) Riktigt coolt ;)

Jag vet inte om det är bara jag, men jag gillar verkligen Filip och Fredriks humor! ;)

Ny sommarmusik

Nu har jag fullt på min ipod med lite ny härlig må-bra-musik från 80-talet :D

Tänkte lägga upp lite tips till er som också vill ha lite glad musik i lurarna! :)

Walking on sunshine - Katrina and the waves
Take on me - Aha
ABC - Anna Book
Call me - Blondie
Real wild child - Iggy pop
Footloose - Kanny Loggings
What a feeling - Laura Branigan
Superfreak - Rick James
Pride (in the name of love) - Pride
Wake me up before you go go - Wham!
Girls just wanna have fun - Cindy Lauper
Since you've been gone - Rainbow





It´s getting hot in here!



Shit va varmt det va idag!!
Va ute med Midas på en långtur i skogen! Det va hur varmt som helst!! Det kokade typ under mina SVARTA ridbyxor. Det va dock skitmysigt att fara fram i skogen!! :) Midas va dessutom superduktig!!

Har börjat få riktigt bra balans faktiskt!! Har inte ridit med sadel på typ mer än ett år och det börjar märkas!! ;) Vi tränade galoppfattningar och avsaktningar och det gick riktigt bra!! Nästan inge studs! ;)

Nu är det bara 1 ½ vecka kvar tills vi ska flytta hit hästarna på bete!! :D Det är det optimala sommartecknet!!!


Estionia


Måste säga att jag tycker det va många bra bidrag i årets Eurovision faktiskt! :)
Det bästa biraget tycker jag absolut va Rändajad med Urban Symphony. Hon är så sjukt vacker och låten är riktigt bra också! :)

And the winner is.. NORGE!



Man får väl bara säga grattis till Alexander Rybak som är vinnaren av Eurovision song contest 2009!!
Nog för att jag tyckte den va rätt bra, men inte trodde jag att hela europa skulle enas om den!! Inte direkt den mest rafflande omröstningen! ;) Men riktigt kul för Norge och vi får väl fokusera på att vi är faktiskt grannar till dom och inte fokusera på våran egen placering. Norge har ju fan råd med att ha en final med alla dom där oljepengarna! ;) hahah

Han blev ju så himla glad också och lyfte tom upp den stackars lilla tanten! ;) haha Så söt så...
Lär ju bli en fyllehelg som heter duga i Norge eftersom dom har nationaldagen imorrn! ;D haha Inte så smart av Alexander att säga när han skulle komma hem med flyget imorgon! Hela Norge lär ju komma dit med lite för mkt alkohol i blodet!

Men hur som helst GRATTIS ALEXANDER RYBAK!!!


My sweet 16

My Sweet 16 måste ju vara det mest ovärda programet! ;D Men ändå är det ett så bra tidsfördriv! Man blir bara så sjukt irriterad på alla bortskämda ungar och deras dumma idéer! Dessutom har dom ju ingen som helst respekt för varken pengar eller deras föräldrar!! Jag ska då aldrig någonsin ha en sån där unge!!
Fattar inte hur föräldrarna kan tolerera det! Jag skulle bara bitch-slappa ungen! ;)

I dagens avsnitt så ska en bortskämd lite snorunge ha sin superweet 16. Hon är nu och kollat på en ny mercedes som hon ska FÅ. Men då blir hon skitsur för att dom inte kan specialtillverka en bil till henne i rosa! Jävla cp-unge!! Fatta om man ens fick en röstig skitbil av sina föräldrar ännu mindre en ny bil!

Hennes "Grand entrance" ska vara att hons tår på en lift som är omgiven av en stor kjol så det ska se ut som att hon har en jättestor klänning på sig! Ser helt stört ut!!!

AAAARGHHH! nu är jag för less.. ska gå och duscha istället och sen ska jag till Tess och se Eurovision! :)

puss puss


Nyduschad


Nu är Phir ren och nyklippt!! ;) Han stank apa och va typ brun på hans vita partier!! Men nu är han ren och luktar bättre (fortfarande inte gott ) Visst är han rätt så söt med sin lilla handduk? Ser dock lite ledsen ut! Jag torkar han alltid med hårtorken annars börjar han frysa sen. Han tycker det är jättemysigt att sitta och bli torr! haha Udda hund eller vad?!

Han ser så mkt ynge ut när man har klippt bort allt överflödigt hår ;) Men jag måste bara säg; har ni en Cavalier så ska ni INTE klippa den! Jag ångrar det så himla mkt, ,men nu när han är klippt en gång så blir det aldrig lika fint som om dom aldrig är klippta. Dessutom lossar han så jävulkst mkt mer hår än oklippta Cavalierer!! SÅ KLIPP INTE ERA CAVALIERER! ;) Men Phir är ju ändå ett hopplöst fall (på så många sätt) att det lika bra är fortsätta klippa han. Annars ser han bara ut som en ovårdad gammgubbe.

Skönt att sova ut!

Jag älskar att sova! Om det inte vore så tragiskt  och om jag kunde skulle jag förmodligen sova hela tiden ;) haha

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon iaf!! Vaknade av mig själv (underbart!) och inte av en väckare idag.. Kollade på väckarklockan och där stog det 14.05! ;D Riktigt riktigt härligt!!

Nu har jag iaf ätit frukost och ska gå ut och plantera lite gurkor. Är grymt försenad, men de får väl komma sent på hösten då.. Det är iaf så härligt väder ute att jag kan inte hålla mig inomhus fast jag nog egentligen borde det.. Bringan är inte dåligt röd!! ;D haha

puss


Besökarrekord! :)

Idag har jag fått besökarrekord!! Så himla roligt!!
Känns kul att nån tycker att det finns nån som tycker det är roligt att följa min blogg! ;D

Pusspuss

Varför är det så svårt att komma isäng?!

Varför ska det va så himla svårt att komma isäng?! Jag har typ varit trött och seg hela kvällen, men ändå så kommer jag mig inte isäng nån gång! Och inte gör man nå värt heller! Sitter och ser på gammalt Big Brother-avsnitt.. Sad, sad, sad..

Men nu ska jag ändå gå isäng! Ska upp nån tid imorrn också! ;) Bjuder på en liten bild av Eric Johansson som godnatt-hälsning..



It's burning, burning, burning!


Brände mig när jag satt ute och solade!! :S Syns inte riktigt hur gränsen ser ut, men min hals är likblek och "bringan" är rööööd! ;) haha very nice job!! Får väl fixa till det när det röda har lagt sig.. :)

Nu ska jag iaf fylla ipoden med lite härlig musik! Är så less på allt jag har på den nu! ;)

All a girl needs


Efter jobbet idag så for jag förbi på Ica och köpte Veckorevyn och en chokladkaka! Älskar den här sortens choklad! Det är mörk choklad omgiven av ljus choklad!! :D Yummie!!!

Satt ute i solen och läste och åt lite choklad. Riktigt mysigt!!

I LOVE THE SUN!

Dammsuga

Idag va det inte mycket att göra på jobbet!! Började ju plågsamt nog kl 5 som vanligt när jag är i bageriet. 8 hade dom kört klart allt bröd för dagen och städat bageriet!!! Det brukar oftast inte vara klart förrän tidigast kl. 10.. Jag va klar i uppvägningen typ halv 9 och sen var det bara att desperat försöka hitta nåt att göra! För att förklara ungefär hur desperat jag va efter nåt att fördriva tiden med så dammsög jag skottkärror! ;) haha då är det illa!! Jag dammsög i princip hela tiden i typ 3 timmar. skitkul!

Fick iaf gå hem kl 11 för då fanns det inget mer att dammsuga ;) Riktigt najs!

I love How i met your mother!!!

Den roligaste och bästaste serien ever tillsammans med Vänner!!! (L) Love it!!


Barney is L-E-G-E-N-D-A-R-I-E!!!!




Jessica Simpson för fet??



Jag läste en skvallertidning på lunchen och då var det bla en artikel om Jessica Simpson och att hon inte visar sig i bikini nu eftersom hon har fått så mkt kritik för att hon är så fet! Jag blir fan arg! Antingen så är dom för smala eller så är dom feta. Nog för att jag verkligen håller med om att t.ex. Lindsay Lohan verkligen är för smal, men Jessica är absolut inte fet!! Hon ser ju bara hälsosam ut!! Alla pratar ju om att unga tjejer behöver förebilder, men så fort dom lägger på sig lite hälsosamt hull och inte ser ut som skellet med skinn på, nä då är dom feta!! Usch! Blir bara irriterad!!
Jag hoppas verkligen att Jessica står på sig och inte börjar svälta sig igen och att många följer hennes exempel!!

Så, trodde inte jag skulle säga det här någonsin, MEN YOU GO JESSICA SIMPSON!!!

Somna i solen

När jag kom hem från jobbet idag så la jag mig typ direkt på altanen i solen och slappade! Det va himla skönt!!
Det blåste rätt rejält, men inne hörnet på altanen va det riktigt varmt och härligt! Råkade somna typ nån timme och va inte helpigg när jag vaknade kan jag säga! Man brukar ju bli seg bara av att sola, men att dessutom somna i solen är en tröttsam kombo!!!

Ikväll är det andra semifinalen i Eurovision song contest, men jag ska nog gå isäng när det börjar ;) Imorrn blir det upp kvart i 4 och iväg till jobbet.. gruvar mig redan!


Montenegros bidrag i Eurovision song contest


Här har vi Montenegros bidrag - Just get out of my life.. Alltså låten då dansaren och sångaren har väldigt mysko men fruktansvärt rolig koreografi.. Det är lite för mkt skakande på rumpan och ryck i armarna ;) haha

Grattis La voix!! :D

Va hos Becka igår och kollade på Eurovision Song Contest semifinal 1. Men innan dess så tog vi oss en promenad i kvällssolen och pratade skit ;) Va riktigt härligt! Va riktigt duktig på att va ute och gå igår faktiskt! Först två långpromenader med Phir och sen en promenad med Becka :) Kändes riktigt bra!

Sen satt vi oss och kollade på Eurovision och åt toblerone. Så mycket för promenaderna ;) haha
Va riktigt kul att Sverige gick vidare!! Men jag tyckte faktiskt att Marlena va bättre i finalen. Jag tyckte dock att hon skulle ha haft den svarta klänningen och kört på det lite mer mörka och mystiska ;) Det hade ju varit coolt om alla kommit in med munkkåpor, men det gick ju bra ändå! ;) Alla andra bidragen sög ju! ;) haha Helt galet! Det första nummret va ju dansaren asrolig!! Dom hade ju typ sex på scenen ;) Men roligt var det att se på iaf! ;D



Robinson-Christian kastar klädnypor i huvudet på mig

Jag hade en sån sjuk dröm inatt!!! Jag drömde att jag skickades in i ett hus som typ undercover-polis där jag skulle rädda typ 7 ungdomar från en elak man som höll dom fångda. Den mannen var roligt nog ingen mindre än Robinson-Christian! ;) haha Helt galet! Det hela slutade med att vi samlades på toan för prata ihop oss om att fly, men då kom Christian in och förstog vad vi höll på med. Alla andra gick ner på dedervåningen och lämnade mig där upp med Christian.. Medans jag stog och försökte övertala honom om att låta oss gå så stog han och kastade klädnypor i huvudet på mig och sen kastade han en flugsmälla i skallen på mig ;) Precis när han skulle slå mig i huvet med ett järnrör så vaknade jag ;) haha

Good morning ;) Det är rätt roligt att man kan drömma så himla knasiga saker..


Solig ridtur

Har varit hos Midas idag :D Det va jättesoligt och hur varmt som helst ute! For ut barbacka och gjorde ett stort misstag att inte lägga ett shabrak att sitta på så jag va helt vit i häcken när jag kom tillbaka ;) Dessutom så kliade det som attans i baken ;) Men det va sjukt mysigt ändå!! Solen sken och Midas va jätteduktig och trevlig!

Efteråt fick han beta 10 min :) Jag tog ett långt grimskaft, satt mig på marken och sen fick han beta runt mig ;)
Han är så söt när han försöker sluka så mkt gräs som han bara kan!! ;) Han har knappt tid att titta upp från gräset!


Sleepy


(Foto. Erik Johansson)
Varför ska det vara så svårt att komma sig isäng?! Fastnade på Youtube där jag satt och kollade på andra halvan av One Tree hill säsong 6. Fattar inte varför eftersom jag tycker den säsongen är fruktansvärt ovärd och bara utdragen.. Men likt förbaskat så måste man ju ändå se vad som händer.. ;)
Men nu har Phir fått sin sista runda och jag ska dra mig till kojs.. Imorrn blir det morgonprommis med Phir och sen ska jag till Midas. Alldeles för länge sen jag va där nu.. igen!! ;)

Sleep tight alla ni som inte redan sover!

Missade du också robinson?

Se hela programet på tv4 så att du inte missar nåt! ;)

Kollat runt på bloggar

Brukar inte va den som kollar runt så jättemkt på olika bloggar, men ibland kan det va rätt kul.. :) Även fast det sällan är så himla viktiga saker dom skriver om så sitter man ändå där och läser och kollar på bilderna...
Är egentligen rätt sjukt att folk kan tjäna pengar på att skriva om massa obetydande saker som händer i deras liv.
Jag menar, då kan väl jag också få lite pengar?! ;D
Idag har jag då kollat i ett par "kändisbloggar".. ;) Här är ett par tips om du också har lite dötid!

Blodinbella  
Kenza 
Tomictomi <-- Jäkligt rolig blogg faktiskt!!
Kissie <-- Helt blåst med en överdos av foundation

Take a walk in the sun



Har varit ute på en promenad med Tess och Luna idag :) Alltid mkt trevligare att gå ut med hunden när man har nån att prata med (förutom sig själv då) Va soligt och fint till och från.. Synd att det blåste som satan bara! Va ju tvungen att ha jackan på mig! :( Hade ju tänkt att sno åt mig några solstrålar.

Ben & Jerrys


Sjukt gott med Ben & Jerrys!! For först förbi Becka och hämtade mina grejer som jag lämnade igår. Satt där och pratade lite innan jag for hem igen. Stannade på vägen och köpte en glass! Va så himla sugen så det och gott äre ju!! ;D

kram

80-talsfest!



Så igår vare 80-talsfest på Rött för att fira att Becka och Tess har fyllt 20! Det va riktigt kul faktiskt!! :D
Har varit nervös över att folk inte ska komma, att folk inte ska gilla musiken eller att alla ska ha tråkigt, men alla hade kul och alla va skitsnygga!! Kändes coolt att få skicka bort folk eftersom det va bokat och vi hade faktiskt en kö ett tag där! Mäktigt! ;D Dom hade dessutom varit snälla nog att sänka priserna i baren så det köptes mer än vanligt kan jag säga! ;D

Va svinkul att klä ut sig och se helt störd ut! ;) Blev riktigt nöjd med håret dock men det tog LÅNG tid att locka allt och dessutom typ halva hårsprayflaskan! ;D Men vad gör man inte för att se cool ut?! ;)
Det kom mkt folk både som man kände och inte. Va jättekul att träffa Victoria, Annelie och Elin från klassen som jag träffar alldeles för sällan!! :D

Tog tyvärr inte jättemkt kort, men jag tog lite kort från Victoria också! ;)

     
      

All set

Nu är jag äntligen klar med förberedelserna inför festen. Eller åtminstone "min del"..
Har suttit hela kvällen och gjort en spellista medd 80-talsmusik. Finns mkt bra musik, men lite konstig också! ;)

Tess är här nu och ska hämta min dator så hon kan lägga till sin musik på spellistan så är vi klara! Sen ska jag isäng!!
Har jobbar 44 timmar i veckan och nu är jag trött som satan!! Måste ju försöka sova ut lite så jag är pigg imorrn..

Sov gott sötnosar!

Sugen!!


Jag är så sjukt sugen på chokladbollar!!! Det är helt galet!! Förmodligen gör inte mensen att det blir nå bättre..
Funderar på att baka lite men jag har ändå tänkt att lägga mig tidigt så jag vet inte om jag hinner...
Jag tror nog att jag ska göra en fruktsallad istället.. men det skulle va sjuuuuuuuuuukt gott med chokladbollar!!!

Hatar att ha sånt här grymt sockersug!!

Städning med Becka

Idag har jag varit på städet med Becka :) Fick först gå själv på en städrunda med massa omklädningsrum och fikarumt.. Va väl sådär kul!! :S Är inge kul att städa upp efter alla andra.. Speciellt inte killarnas toaletter! Alltid mkt grisigare i killarnas omklädningsrum!!

Efter att jag var klar så fick jag och Becka moppa ovansidan på ugnen!! Det är hur varmt som helst!! Sen stog jag och Becka och putsade fönster sista timmen :) Va riktigt kul faktiskt att stå och fjanta, skratta och putsa fönstren i solen! :) Tror nog att det va sällskapet som gjorde att det va roligt ;) Annars gillar jag inte direkt att putsa fönster..


Powerwalk

Har precis varit ute på en powerwalk-tur. Har som tappat suget lite med att springa så då tänkte jag att en gångrunda måste ju vara bättre än ingenting ;)
 Har dock börjat kolla runt lite på internet efter ett löpningsprogram som kan passa mig. Har hittat ett som jag funderar lite på men jag ska kolla mer imorrn.. Nu ska jag nämligen krypa mig till kojs :) Är trött, trött, trött.. Ska dock kanske ta mig nån frukt först.. Känner mig lite tom i magen.

Sov sött sötnosar


80-talsmusik



Jag, Becka och Tess va satt hela kvällen igår och fixade musik till 80-talsfesten på lördag. Finns ju många ashärliga 80-talslåtar!! :D men det finns MÅNGA dåliga också! ;) haha Utöver videon så kommer här några tips på härligt 80-talstunes ;) Videon är ju bara så härlig ;D
 
Wake me up before you go go
What a feeling
Poison
Like a virgin
White wedding
Wild child
I surrender
Thriller



Berendsen

Har jobbat idag på Berendsen idag.. För ni som inte vet så är det en firma som tvättar arbetskläder åt företag! Bla Fazer där jag jobbar extra ju ;)

Va som kul att få lite omväxling från massa bröd bara ;) Fick mest stå och hänga in kläder i unimatvagnar, men dessutom vika en hel massa kläder! Det dryga är att sortera kläderna på rätt sätt och packa dom rätt..Är mycket att hålla reda på!!
Imorrn blire städning på Fazer med Becka :D Hoppas att dom sätter oss tillsammans! Blir alltså ännu en tidig kväll! Jag som hade planerat för en sovmorgon imorrn och sen köra in till stan och hämta ut mattan från tvätten och köpa sista detaljerna till fest-outfiten.. Men men shit happens. Får väl ta det efter jobbet imorrn..

Gissa ålder?

Jag fick en lite känslig fråga idag på jobbet. En tjej bad mig gissa hur gammal hon var.. Blev lite klurigt!
Det är ju så himla lätt att trampa på nåns tår!!
En person i 20årsåldern blir ju glad om folk tror att man är äldre än vad man är, men sur om folk tror att man är yngre. En person som däremot är äldre än typ 25 blir ju sur  om folk tror att dom är äldre, men glad om folk tror att dom är yngre ;) Ett himla dilemma det där!!!

Jag gissade på 26 iaf och hon va 27 så det blev nog ingen större katastrof ;) Sååå, nån annan som har haft en rafflande dag?! ;D haha

Men nu ska jag dra mig till sängs. Är så sjukt sliten! Imorrn blir det jobb på Berendsen istället för bageriet.. Kul med omväxling och jag slapp dessutom 11-timmarspasset! :D Tjoooo!

Puss


Hur kommer det att se ut?

Nu är jag tvungen att gå och lägga mig med blött hår! :S Jag lär ju se ut som ett troll i håret imorrn!
Men det spelar ju inte så stor roll eftersom jag ändå ska stoppa in det i ett hårnät hela dagen.. ;)

Och nu kan alla sova tryggt och gott när ni vet denna livsviktiga information ;)


Försöka tagga

Sitter och ser på The Hills och varvar ner lite.. Är hur trött som helst efter 11 timmar på jobbet!! Försöker verkligen tagga att fara ut på en joggingtur ikväll, men det är svårt!! Känner mest för att göra en hel chokladbollsdeg och trycka i mig!! :S Varför ska det va så svårt?! Hatar att bli så orkeslös efter jobbet att man inte orkar göra nåt förutom att ligga i soffan hela kvällen! Kvällen är ju liksom den enda tiden man har nått att göra.. Annars jobbar man ju hela dagen!! :S Usch usch..

Men eftersom jag ändå måste duscha ikväll så är det ju lika bra att ta en runda innan. Det är ju så att så fort jag har kommit utanför dörren så känner jag mig mer taggad.. Det är bara frågan om att ta sig ur soffan och ut genom dörren.

Får se hur det går.. Hade!


Veckans höjdare

- Stan med Tess
-
Massor med sol!! :D
- Valborg!!
- Grillningspremiär
- Sockervadd
- Fick gå hem tidigt från jobbet
- Köpt en ny tv
- Fick rummet städat

La + Miami Ink



Måste bara tipsa alla om att se på Miami och LA ink!! Personligen gillar jag Miami ink bättre eftersom det är ju som orginalet och folket är roligare där!! Garver tycker jag är duktigast, men alla är ju hur bra som helst!!

Miami ink vardagar på Discovery kl.19.00
La Ink Söndagar Tv6 kl.19.00

Cleaninglady

Har varit duktig och städat mitt rum idag! :D Det behövdes verkligen och det känns riktigt bra att ha fått det gjort!!
Är så himla slö på att städa! Eller jag är seg på ta tag i det, men har jag börjat så brukar jag göra det ordentligt!!
Ofta så känner jag mig superpeppad i början och börjar med att vara alldeles för nogrann typ börjar plocka ur lådorna och torka ut dom eller vädra alla mina kläder i hela garderoben.. Sen blir jag alltid så himla less på slutet så jag orkar inte städa tillbaka allt ;) Hopeless!!

Men idag så tog jag på mig lagom så allt blev gjort. Städade undan lite skit som låg framme bla den enorma kartongen som tvn låg i. Sedan dammtorkade jag allt, vädrade ur sängen och bytte sängkläder, vädrade filtarna som ligger på soffan och dammsög :) Nu är det riktigt tjusigt och rent här, men det lär ju inte vara länge eftersom lille Phir alltid ska grisa ner mitt rum men högar med grus och hår.. ;) Alltid lika mysigt att ha hund!


Mumsig middag


Idag har jag gjort paj till middag :) Hade i en bit av en köttbit från igår, morötter och lök. Riktigt gott faktiskt!! :D Tog receptet från hemkunskapsboken som jag hade på högstadiet. Köpte den för typ 50 kr när jag slutade där.
Det lätt bästa köpet!! Älskar den boken!!! :D Det är precis vad jag behöver; numrerade punkter som säger precis vad man ska göra! ;)

Här har ni receptet på min paj:
-->Sätt ugnen på 225 grader
Pajdegen:
1,5 dl vetemjöl
50 g smör
~0,5 dl kallvatten
--> Blanda mjölet och smöret i en skål. Hacka sönder smöret i så små bitar som det går. Tillsätt sedan vatten och rör om tills det bli en fin deg. Tillsätt med mjöl om det behövs. När degen är arbetad så tar du en liten pajform och gör ett pajskal. Ställ in pajskalet i ugnen medans du gör iordning fyllningen.

Fyllning:
(Här kan man ju lägga i vad man vill i princip beroende vad man har hemma)
1/4 kotlett
1 morot
1 halva charlottenlök
1 dl mjölk
1 ägg
-->Hacka upp köttet, moroten och löken och lägg den i pajformen. Viska sedan ihop ägget och mjölket och krydda med salt, svartpeppar, oregano och timjan. Häll sedan det över pajen och sätt in i ugnen. Grädda sedan i mitten av ugnen i ca 15 min.(ofta ett par minuter längre)

Spoooookie!

Det här är verkligen läskigt!!



Prommis



Har precis varit ute på en prommis med Phir :) Det va riktigt härligt ute! Soligt och varmt.
Skönt att komma ut i solen en stund :)

Get creative








Mama always said

"Life is like a box of chocolate, you never know what you´re gonna get"

Har precis sett Forrest Gump
. Finns det nån gulligare film?! Jag tror inte det!!! Va jättelänge sen jag såg den så jag blev jätteglad när den gick på Tv4+. Älskar den filmen och Tom Hanks är så klockren och fruktansvärt rörande i rollen som Forrest. Tårarna rinner som vanligt i slutet vare sig man kämpar emot eller inte.

Har du mot förmodan inte sett filmen så gör det!!!


Vedhuggning


Idag har jag hjälpt pappa med att stapla ved.. Det absolut tråkigaste som finns att göra på denna jord!! :S
Men vi höll iaf inte på hela dagen.. Är ju dessutom van vid monotont arbete så med musik i öronen så gick det ändå ann. Blir iaf inget mer sånt imorrn! Ska ta en riktigt ordentlig sovmorgon som jag inte har tagit på typ en vecka! Är sliten!!

Med det säger jag god natt :)


Foto: Eric Johansson

Trött!!

Det va faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara att kliva upp efter bara 4 timmars sömn imorse.. Tröttheten kom som smygande på mig när jag jobbade istället.. Fick lov att sätta mig och halvsova på en pall med mjölsäckar varje halvtimma typ från 5 till 8.. Då tog jag fika och efter det vaknade jag till lite.. Det slappa va att dom körde rätt lite bröd idag så dom var klara i bageriet runt 10.. Ungefär samtidigt så var jag klar på uppvägningen så det var bara att städa och sen fick jag gå hem kl. 10.40!! :D Så himlarns skönt!!

När jag kom hem åt jag lunch och sen låg jag och halvslumrade i solen i 3 timmar ;) Tror jag har bränt mig lite.. haha Men det va grymt härligt!!! La mig på bron så det va helt lä och hur varmt som helst! När jag blev less tog jag en långprommis med Phir i solskenet!! Hur härligt som helst!!

Har haft en riktigt bra dag.. hade varit perfekt om jag fick förskjuta allt ett par timmar ;) eller typ skippa att jobba 6 timmar på morgonen.. Blir då iaf en tidigt kväll ikväll! Måste tydligen hjälpa till att stapla ved imorrn.. Finns ju inget tråkigare!!

Valborgsmässoafton

I år blev det en helnykter Valborgsmässoafton eftersom jag började jobba kl 5 imorse!! Jobbade till kvart över 5 igår så jag hade med mig ett ombyte och smink till jobbet och sen fick jag skynda mig som satan!! Dessutom va avbytarna sena så jag kunde inte stämpla ut förrän 20 över 5 så då fick jag älga så snabbt jag kunde och sen körde jag till Frida på Teg. Som tur var hade Tess köpt dricka och kött till mig så det va bara att slänga på kotletten på grillen!

Det va en jättetrevlig middag och jättemysigt att grilla!! Grillningspremiär för iår faktiskt!! Satt där och snackade på tills det va dags att fara vidare till campus och kolla på brasan. Va rätt sega på att komma oss iväg så brasan va nästan slut,  men vi roade oss med annat istället :) Jag, Jonas och Tess köpte sockervadd, Becka och Sarmad köpte munkar och Semhar köpte varma chips. Kände oss lite fläskiga eftersom vi redan hade smällt i oss en middag, men vi blev bara så sugna!! Hade typ inte ätit sockervadd sen jag va liten!! Blev dock lite less på den innan jag hade ätit upp den ;)
Sen hittade jag en fin scarf också :)

Innan vi for hem så gav dom som sålde kebab ut kebab gratis för att dom inte ville slänga bort det!! :D Va riktigt najs med gratis mat!! Behövde nog egentligen inte äta den egentligen men är det gratis så ;) Sen var jag tvungen att fara hem så jag fick några timmars sömn iaf! Men allt som allt var det en riktigt trevlig valborg!! Väldigt olik förra årets valborg men bra på ett annat sätt! ;) Hade ju varit roligare om jag inte hade behövt fara hem så himla tidigt, men vad gör man?

                                  

Sockervadden är det där fluffiga i högra nedre hörnet ;) 
Fick inte plats med allt på bilden.


Hahaa Becka fläskar med TVÅ munkar!! ;)

RSS 2.0