Äckeljobb!!

Det va inge kul alls att jobba igårkväll!!
Det är inte det roligaste att stå böjd över en ugnsöppning och bryta jobb i värmen är man är bakis!!
Mådde inte alls bra i magen så det gick rätt segt!!!

Vill inte jobba inatt igen!! Men inatt slutar jag kl 02.45 istället för 03.30 så det känns lite mer possitivt :)
Kommer ju må bättre ikväll också så! ;) Är dock trött som satan så det blir nog segt ändå!!!


I don´t want to go back!!


Gruvar mig!!

Sitter här och gruvar mig lite för att jobba ikväll/inatt!! :S
Ska stå och bryta bröd hela natten och det känns inte direkt roligt!!! Är inte direkt det första man vill göra när man är bakis... Värmen gör ju inte saken bättre direkt!! :( BLÄÄÄÄ!! Slutar dessuom 03.30 inatt så allt kändes som helt vridet!!

Hoppas ni andra får en bättre kväll!!!


Paaarrty! ;D


I ♥ mina leggings och skorna!!! :D

Oj, va kul det va igår!!! Började med fest hos Bea där vi spelade jag-har-aldrig och massa annat kul!!! Va jättekul att träffa Annelie, Vic och Mia!! Blir alldeles för sällan!!
Runt 11 så drog jag, Tess och Becka iväg till O´learys där vi partade ordentligt!!
Live-bandet spelade svinbra musik på nedervåningen så vi satt och sjöng med i gladan ro!!! Annelie och Vic kom också dit efter en stund och sjöng med oss! ;) hahaa

När alla hade druckit upp sina drinkar så gick vi upp på Taket och dansade tills dom stängde!!
Hade riktigt riktigt roligt faktiskt!!
Men smärtan i fötterna gjorde sig påmind hela tiden så dom gör väldigt ont idag!! :S Men skorna är ju underbart fina så då får man stå ut med lite smärta!! ;) Va dessutom sjukt trött så det va grymt skönt att få lägga sig i sängen och sova!! :D








Getting ready



Dags att göra sig iordning! Tänkte ta ordentligt med tid på mig så jag slipper stressa! Det finns ju inget värre än att behöva stressa när man ska göra sig iordning för att partaja! Då blir det bara dåligt och slafsigt...

Tror nog att det blir antingen min Paris Kate & I-klänning som jag hade tänkt ha igår eller min Zoul-klänning som jag hade förra helgen! :)
Återkommer förmodligen imorrn med bilder!! :D


Fika och mys

Va och fikade med Tess, Becka och Sandra igår på Waynes :D Det va supermysigt och jättetrevligt att sitta och prata om allt möjligt! Blev mkt skratt och mycket skitsnack om allt mellan himmel och jord..
Sandra va dock tvungen att fara iväg lite tidigare eftersom hon skulle med en buss hem :( men vi hann ändå sitta där i ett par timmar och prata innan hon for ;)

Vi gick på Hemköp och köpte lite smask och sen for vi hem till Becka och satt i källaren och glodde på tv och pratade tills klockan va mkt!! Höll dock på att somna där på slutet för jag hade ju ändå varit upp sen halv 4 på morgonen!! Alltså i 22 timmar när jag äntligen kom isäng ;) Men nu har jag ju tagit en låååång sovmorgon så nu är allt kalas igen! :D

Ikväll blire party!! Ska nog till Bea på inflyttningsfest, men funkar inte det så ska vi nog köra spritspelet hemma hos Becka :) Blir nog bra hur som tror jag!

Ha en superlördag allihop!


Sluta tidigt för första gången!


Fick gå hem tidigare igår och idag!! :
D Otroligt skönt!!!!!
Har inte fått gå hem en minut tidigt eller börjat en minut sent på hela sommarn så det kändes som att det faktiskt va min tur! ;) Har ju varit på uppvägningen i veckan så man är inte bunden som i ugnen där nån alltid måste vara för att passa ugnarna..

Hade nog fått gå hem typ 12 eller ännu tidigare idag om inte svalbanan på 2an hade stannat och allt hade gått åt helvete! :S Det va dessutom bara jag och Tobias i hela bageriet för han som orsakade stoppet hade såklart gått hem så det blev lite svårt att hinna med!! Tack så mycket för det!!
Vi fick först stå och plocka av bröd i hundratal ur ugnen i vild panik!! Sen hann vi inte lägga upp brödet på bandet igen innan nästa sort kom så jag fick stå och plocka av grovlimpa som kom ut ur ugnen medans Tobias plockade på skogaholmslimpa! ;) Inte så speciellt kul!!! Resten av tiden så städade vi och gjorde fint! Jag va så sjukt duktig! Spolade, skrubbade och skrapade det stora avloppet i vägrummet!! Det blev skitsnyggt och jag va riktigt stolt faktiskt!!

Nu ska jag ta en riktigt härlig skönhetsstund :D Måste duscha för jag orkade inte duscha igår för att jag skulle jobba idag (ja, jag är äcklig!), raka ben(+det andra) , ta ett fotbad, skrubba bort mina stackars fötter som lider från mina obekväma arbetsskor och måla naglarna!! :D
Så himla härligt att få bli lite fin och inte behöva sitta med mjöl i ansiktett och fettigt hår!

Ikväll ska jag dessutom ut och fika med brudarna och jag funderar på att ha min Paris, Kate & I -klänning som jag har lovat mig själv att använda! ;)



Varför kan inte livet vara tajmat ?!

Varför kan inte livet bara bli tajmat bättre?!
Alltid ska allt komma samtidigt så man måste göra massa jobbiga beslut!

Till exempel jag gick arbetslös i flera månader efter studenten men när jag äntligen fått jobb på skogaholms så ringde dom såklart från andra jobb och erbjöd anställning.. Men då måste man börja göra massa jobbiga val och då valde jag skogaholms.. Men det har jag faktiskt inte ångrat heller...
Nu när jag ska fara bort så blir det ju så himla ovisst om jag ens har jobb kvar på skoga eller om jag måste börja söka jobb igen! Eller måste jag???

AAARGH! kan man inte bara få se in i framtiden så man vet vad man ska välja nu?!
Fast det skulle ju samtidigt inte vara kul för ibland är ju överraskningen det bästa av allt!!!

Men nu ska jag försöka att sluta fundera och gå och lägga mig istället.. Sista arbetsdagen för veckan imorrn så jag måste sova ordentligt!!!

Min första videofilm!


Har nu laddat upp min första video på youtube!! Lyckades inte vända på filmen så jag fick spela in en ny från datorn så den ser lite konstig ut men visst är han BEDÅÅÅÅÅRANDE?! ;)

Phir ♥ Krusbär

      
Alltså sötaste/dummaste hunden någonsin!!! haha Phir älskar krusbär!!! ;) Jag hade varit ute på långprommis och gick och åt ett par bär innan jag tänkte gå in.. Phir fick smaka på ett bär och fick mersmak!!! haha Han började nämligen plocka bären och äta dom själv!! haha Sötaste någonsin!
Han bet runt bären och sen sliter han loss dom alldeles själv!!
Fick dock gå in efter ett tag så han inte får ont i magen.. Han ville dock inte gå därifrån ;) haha


"Jag vill inte gå härifrån!"


"Jag sitter fortfarande kvar"


Fortfarande...


"I´m still here" ;)

Och jag visslade och ropade kan jag lova!! ;)

Ny design :)

Hade lite tråkigt ikväll så jag gjorde en ny design till bloggen :) Blev rätt nöjd faktiskt frånsett att bakgrundsfägren inte riktigt matchar headern.. Men inte så pjåkigt eller hur?? :D

Tog dock längre tid än vad jag hade tänkt så nu måste jag skynda mig isäng..
Börjar ju kl 5 imorrn och slutar 14.45! :( BLÄ!!

Men aja, sov gott allihop! :)

Ooooooops!!

Igår när jag skulle kolla runt efter nån bra film att se så råkade jag hitta Bröllopsduellen som jag ju hyrde FÖRRA helgen!! :S Alltså för en och en halv vecka sen!!
Hade totalt glömt bort att jag hade den så jag fick ta med mig den till jobbet för att fara förbi på hemvägen..
Sprang bara in och släppte in den i luckan så att dom inte skulle börja om nån avgift ;)
 Lär ju få den nästa gång jag hyr en film men..
 

Linas kvällsbok


Sitter och ser på Linas kvällsbok nu :) hahah Den filmen är ju faktiskt rätt underbar!!
Så tragisk men ändå så sjukt rolig!!! hahah
Alla borde ha sett den!! ;D

A (good) day

Oh va trött jag va idag på jobbet!! Vaknade i vild skräck för jag drömde att jag klippte av mitt hår i en ful pagefrisyr!! ;)
Kan inte beskriva lättnaden när jag kände efter och jag hade lika långt hår som förrut!!
Gick trögt på jobbet för jag fick stå och bryta bröd i 4 timmar så det sög ju rejält!!!

Men idag så kom ju lönen!! :D Fick riktigt ordentligt den här månan så jag är skitglad!! ;D
Dessutom fick jag ett mejl om att jag har fått visum till Nya Zeeland!! :) Kändes ju som en mindre grej att beta av..

Men nu ska jag ta det lugnt framför tvn :)

Soligt idag!

Har jobbat på uppvägningen idag... Jag står alltså och väger upp ingredienser till bröd i backar som man sedan häller i trågen så man kan blanda deg... Det är rätt tugnt att släpa runt på alla säckarna, tråkigt och dammigt som få!!!! Man får typ hostattack på hostattack ;) Gick dock bra idag utom lite segt på morgonkvisten..

Direkt jag kom hem så tog jag en sväng med lille Phir sen for vi ut med hästarna :)
Va rätt länge sen nu och det va svinmysigt! :D Soligt och fint och Midas va jättehärlig och duktig!
Men nu äre snart krubb och sen ska jag försöka kolla upp lite inför resan.. Måste ju hitta en asbillig flygbiljett mellan umeå och sthlm..

Marängswisch!


Gjorde maränger ikväll utav äggvitorna som blev kvar efter att mamma lagat mat.. :)
Orkade dock inte stå och vispa så länge som man ska så dom blev lite rinniga, men det gick bra ändå! ;) haha
Så det blev marängswisch av det hela! ♥

Bra avslutning på en bra helg!! :) Men nu börjar en jobbig vecka så jag ska trappa ner nu innan jag går isäng...

American history X

Det blev inget av att se Den otroliga vandringen igår för American History X gick på tv.. Den är nog den mest rörande filmen jag har sett!!!! Den är så hemsk/skrämmande/underbar på samma sätt ♥

Edward Norton är ju perfekt i rollen precis som han är i alla sina roller!!! Han är så jäkla duktig och har är fan läcker i den här filmen om man tar bort hans åsikter i början av filmen och tatueringarna..
Men ni som inte har sett filmen MÅSTE SE AMERICAN HISTORY X!!!! Du kommer att bli påverkad kan jag lova!!


Barnfilm och snask

Har precis kommit hem från Mia där jag åt massa gott och såg på barnfilm med Vic, Bea och Lisa :)
Jag absolut älskar att se på barnfilm!! Speciellt Astrid Lindgren!! Hon är ju den bästa någonsin!!!

Jag hade typ tagit med mig halva samlingen som jag har hemma, men vi hann bara se på två filmer.. Det blev Bröderna Lejonhjärta och Emil i Lönnerberga.. Allt va så mkt bättre förr!!! Speciellt barnfilmerna!!!

Men nu ska jag nog se på Den otroliga vandringen och sen gå och sussa..

Godnatt allesammans!


Kräftskiva


Igår vare kräftskiva hos Frida :D Det va supertrevligt och mysigt!!
Frida och Emmy har dukat jättefint ute och fixat filtar till alla! Filtarna behövdes för det va rätt kallt att sitta ute faktiskt!! ;)

Det va jättebra stämning hela kvällen och vi pratade, sjöng snapsvisor och skrattade hela kvällen! :D
Va dessutom jättegott med kräftor fast det tar rätt lång tid att få ut nån mat ur dom ;) Tillslut vare bara jag och Emmy som fortfarande kämpa på!! När det blev för kallt så förflyttade vi oss in och runt 11 så beställde vi taxi.. Och det kom en limmo!!! Kändes ju hur flott som helst!! ;)

Vi for iaf till O'learys och hade skitkul!! Jag har aldrig varit där förrut så det va kul att se hur dom har byggt i nya lokalen..
Det va riktigt mysigt där och vi satt ute på terassen och pratade tills dom stängde den och då gick vi upp på Taket och dansade tills det stängde! :D

Hade allt som allt en svinkul kväll med underbara människor!! :D Måste definitivt göra om det här!!










"Vi får åka limosine!!! ;D

Ohh kräftdekoration!! :D





Håvete vilken kväll brudar!!

Har precis kommit hem från kräftskiva/utekväll.. :D Ni får ursäkta om atllt inte är helt rättstavat men vafan ska ni begära av mig?! ;D
Har iaf haft en svinkul kväll!! Hade jättekul på kräftskivan med massa roligt folk och vi sjöng snapsvisor och hade the time of our ´lifes!! Sen drog cvi  ut på olles fr jag har aldrig varit där frruyt.-. Va iaf kul däre!!! såg lite jobbarkompisar och vidansade aset av oss på slutet!! Skitnbra musik vare faksitke!!

Men nu ska jag ta lite glass och sättamig och nyktra till framfr tvn,. kommer ändå inte att kunna sova när allt snurrar så. 'ahhhah puss alla underbara!


Im off!

Nu ska jag iväg på Kräftskiva hos Frida!! :D Ska bli skitkul!!
Kräftskiva är ju så sjukt mkt sommar, jag har min superfina sommarklänning från Zoul men tyvärr är ju inte vädret så värst somrigt.. :S Det blåser stormigt och är kallt, men jag ska fan inte släppa taget om sommarn än!!




Dock blir det nog en stor tjock kofta att ha på sig på middagen eftersom vi ska sitta utomhus..
 Bilder kommer sen!! :)

Ha en bra kväll allihop!!

Betalat

Så, nu är kontot länsat.. haha kanske inte men nu är iaf flygningen betalad!!
Vi flyger först till Auckland, NZ sedan därifrån till Sydney AUS, sen till Bankok, THAILAND sen reser vi genom Malaysia och allt möjligt ner till Singapore där vi flyger hem igen.. UNDERBART ska det bli!!! :D

Fick det dessutom billigt!! 13.600 för alltihop!!! Känns riktigt bra!!

Men nu ska jag ut med Tess och hundarna!! :D


NU ÄR DET SPIKAT!!!!!


Den 17e oktober kl 18.40 lyfter vi från arlanda och kommer inte att se sverige igen förrän 11 mars!!!! ♥

Är läskigt som satan nu asså!!!!!!!! Det händer ju verkligen! Men kul ska det bli!!

Oj, vilken dag!



Vaknade heldöd kl 06.30 efter bara 5 timmars sömn
eftersom jag jobbade till 23.45 igår!!
Gjorde mig iordning och sen for jag och plockade upp Becka för att åtka till Infektion på sjukhuset för att vaccinera oss..
Det va svinmkt folk där och vi fick såklart vänta tills det bara va en mamma med två barn kvar!! Vi satt där i 2 timmar och sen visade det sig att jag ändå inte behövde ta några sprutor alls!! :( Kände mig dock ändå överlycklig eftersom jag slapp ha några nålar i mig!!!! Wunderboum!
Becka tog dock en spruta.. Sen for vi och tog passfoto och tog reda på vart vi skulle ansöka om internationellt körkort..
Resten av tiden tills kl va 3 och jag for till jobbet igen spenderade vi med att planera inför resan, skriva ut blanketter till körkort, börja ansöka om visum till NZ och äta lite lunch :)
Börjar kännas lite pirrigt nu när det börjar bli verkligt.. Men KUL samtidigt!!

Kändes dock fruktansvärt jobbigt att släpa sig till jobbet igen och jobba till 23!! :(
Som tur va så vare rätt lite folk så det va grejer att göra hela tiden så man hann aldrig känna efter..
Nu ska jag dock gå och sova och ta igen lite sömn så jag är pigg och kry imorrn! Har tänkt ansöka klart om visum till NZ och sy klart kjolen imorrn! Sen på onsdag blir det bokning!!!! GAAAAAAH!

See ya and sleep tight!

.

Why is all the good ones taken?!

Duktig flicka!!


Titta så duktig jag har varit!! Försöker lugna mina nerver genom att planera lite så att det inte känns så mkt som att hoppa ner i en pool med hajar!! ;) haha Kunde inte somna igår heller för jag låg bara och tänkte på att jag och Becka dök i Stora Barriärrevet och så kom det hajar och åt upp oss!! :S Är LIVRÄDD för hajar och är inte superförtjust i att vara under vatten heller!!!!!!
Men vaför ska du då dyka kan man ju undra, men man kan ju inte fara till Australien och inte dyka i Barriärrevet!!
Känner mig lite stressad nu också för imorrn blire lite jobbigt.. Jobbar till kvart i 12 ikväll, sen blire hem och sova direkt för imorrn blire upp tidigt för 8 måste vi va på sjukhuset för att vaccinera oss, sen blire att ta kort till visum och körkort, sen hem till Becka och planera resan, förmodligen ringa till ticket och sen ska jag jobba kväll imorrn igen!! :( USCH!

Men nu måste jag fixa iordning lite för imorrn så jag slipper göra det halvdöd imorrn ;)
Ha en trevlig kväll!

Marley and me

Va på filmkväll igår hos Annelie.. :) Riktigt mysigt faktiskt.. Vi orkade inte stå och disskutera i flera timmar om vilken film vi skulle se så vi tog bara Marley and me och gick ;) Va ett val som vi fick ångra lite sen..
Va ju inte direkt den bästa filmen jag sett.. Rätt långt ifrån faktiskt!!!
Den 1½ timmen kändes snarare som 1½ dag!!! Helvete så seg den va!! Va kul i början men det va ju bara hundens förtjänst, men i mitten där nåntång så slutade det som handla om hunden och filmen blev bara deprimerande och deppig.. Slutet va sött också och man fällde en liten tår ;)
Dom kunde lätt ha klippt bort mittensektionen!! Jag vill då ännu mindre ha barn efter att ha sett den här filmen!!! ;D hahah
Inte en film jag rekomenderar!! Hör mer hemma på hyllan faktiskt..Men det va kul att träffa Annelie så kvällen va ju inte förstörd ändå! ;)


Owen Wilson, Marley, Jennifer Anniston

Kom tillbaka för resultat

Jag pysslar.. tihi.. :)

Lägger upp bild sen på min lilla kreation..
Stay tuned!!!


Hur svårt kan det vara?!

Jag suger verkligen på att gå isäng!!! Vad är felet på mig?!?!?!?

Bride wars


Hyrde Bride wars ikväll :) Alla tre kände för nåt lättsamt så den blev rätt perfekt.. Va väl ingen direkt minnesvärd film, men den va rätt söt... Dessutom va ju han som spelar jake i One tree hill (snyggast i serien).. ;)
Men känner du också för en lättsam film så är det ett tips...

Skattjakt

Kom precis hem från att ha haft filmkväll hos Mia med Bea :D
Innan vi såg filmen så for vi dock till Hagaskolan och letade efter en skatt som Mia va astaggad på att hitta! ;) Det är nämligen en skattjakt som är igång på ett forum som Mia besöker som pågår i Umeå.. :)
Vi grävde alltså först igenom en hel hoppgrop med två små barnspadar, men hittade den inte!! Det va lite folk som spelade kubb bredvid på gräsplanen och efter en stund kom dom över och frågade vad fan vi höll på med ;) Vi insåg hur jäkla dumma vi måste ha sett ut!! ;)


Mia gräver gärnet!! ;D

Vi såg sen att det fanns en beachvolleyplan längre bort som också stämde in på ledtrådarna, men där vare folk som höll på och spelade så vi bestämde oss för att komma tillbaka efter filmen..

Efter att två till ledtrådar hade lagts ut så va vi helt säkra på att den va nedgrävd i beachvolleyplanen så vi skyndade oss så jäkulst för att hinna dit innna nån annan skulle hitta den!! Alla tre va svintaggade och VI HITTADE DEN!!! :D
En himla mysig kväll med en liten rolig utväckling eftersom skattjakten inte direkt va planerad ;) haha


SKATTEN!!!

Men nu ska jag isäng för jag måste försöka vända tillbaka dygnet.. Kom inte isäng förrän 3 igår så det blir skärpning ikväll...
Sov sött allihop!


Rea på MQ


Hittade den här supersöta klänningen från Zoul på superrea på MQ :D Den kostade bara 175 kr men kostade 600 kr egentligen!! Älskar att hitta nåt dyrt billigt!! Underbar känsla ;)
Köpte dessutom ett par härliga blå shorts på Stadium! ;D Måste ju ha nåt snyggt på mig utomlands...



Tittade dessutom förbi Ticket för att dubbelkolla lite grejer som vi fick i ett mejl idag..
Snart ska jag fara till Mia och se på film med Bea :)

Skatteåterbäringen


"Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen" ;D

Paradise here we come

Igår mötte jag Becka på stan efter att hon hade jobbat klart.. Fick stiga upp lite tidigare, men det gick bra.
Vi gick på resebyråer och kollade lite priser inför resan. Fick oss en rejäl spark i arslet så nu är det bara att sätta fart!!
Har börjat med att fixa papper och på måndag blire vaccination, fototagning och planering!!

Har som lite smått panik nu för det känns som att vi har massa grejer kvar att fixa och inte mkt tid kvar tills vi far!! :S
Men i helgen ska jag verkligen börja styra upp!!!
Börjar dock bli sjukt taggad!! Det ska bli kuuuul!


Hur underbart ser det inte ut?! ♥

Gräset är faktiskt grönare på andra sidan


Har precis flyttat över Midas och Peppe till andra sidan vägen :)
Det va så nerbetat så jag tänkte att dom vill nog ha mer mat nu.. haha
Dom blev då hur glada som helst iaf och sprang runt och kunde som inte bestämma sig för var dom skulle börja äta..

Bloggtorka!!

Ojoj, nu blev det en lucka här igen!! Har iaf jobbat min sista natt för veckan igårnatt så nu är jag ledig till söndageftermiddag!!! :)
Har jobbat som ett as eller sovit typ hela veckan...
Men i helgen ska jag försöka skärpa mig!! I promise

One mans trash is another mans treasure

   

Det här plus fondybestick hittade jag i en låda med "skräp" som Berit hade tänkt skicka på återvinningen!!
Skorna ser kanske lite kärring-aktiga ut, men om man har nåt fint till så tror jag att det funka riktigt bra! :D
Mössan och halsduken blir väl kanske mer vinterplagg, men gratis är ju alltid bäst! ;)

Mycket att göra??


Haha det här åstadkom jag på min lunchpaus!! ;D hahh

Fantastic four


Har precis sett klart Fantastic Four som gick på 3an.. Den va faktiskt riktigt bra.. :)
Nu är jag ju typ tvungen att se The rise of the silver surfer också (2a filmen)
Men nu äre nog med skoj för nu äre jobb som gäller..

Sov gott alla era andra I guess..

Blåsigt värre

Shit va det blåser idag!!
Va skönt att komma isäng imorse efter att ha jobbat hela natten..
Sov gott och nonstop till kl 3 idag men då vare så jäkla varmt i rummet så jag steg upp :)

Märkte att det blåste asmkt!!! Jag som har hört att det skulle bli svinvarmt idag!!
Men det är faktiskt rätt bra för hästarna för Peppe har haft ett jätteäckligt sår på bogen som flugorna är i och äter hela tiden! Har fått vara där och smörja in med tjärsalva flera gånger om dagen, men nu är det äntligen en skorpa på den!! :D
NÖJD! ;D


Vaaarmt!!



Hur varmt har det inte varit idag?! Helt galet, men galet skönt!!! :D
Har legat ute på gräsmattan och solat i en timme, men sen höll jag på att rinna bort så jag sökte mig in i skuggan.
Efter middan så gick jag och Tess ut på en prommis i solen. Hur mysigt som helst!!

Trots att det va min enda lediga dag så var det då tur att det va så himla bra väder iaf!! :D


Gud så härligt med sovmorgon!!! ♥

Har precis vaknat från min härliga lååååånga skönhetssömn och ska snart lägga mig ute i solskenet!
SÅ underbart att vara ledig och att solen skiner!!

Ha en underbar dag pussgurkor! ♥

Bondefrun! ;D


Här ser ni en äkta bondmora!! ;D haha Jag och Tess va ute på en härlig prommis med hundarna i solen och sen såg vi på tv här.. :)
Men innan vi gick in så såg Tess att vi hade en lie stående och hon blev skittaggad på att testa! ;D haha
Blev helt chockad av att hon aldrig har använt en lie!!!! Bor i boschen och har aldrig använt en lie!! Helt galet ;)
Jag hade nog kunnat lämna henne där hela kvällen, men då hade vi nog tappat rabatterna också ;) Hon va ju helt vild med den där... Va en riktig härlig kväll för nu är det ju slut på jobbveckan!! ;D Fast jag jobbar på lördag igen så det är inte mkt till helg..

Men nu är jag svintrött så nu ska jag isäng och ta en ordentlig sovmorgon!!
Inga väckarklockor här inte!!

Mysig prommis :)


Har precis kommit in från en alldeles underbar promenad i kvällssolen!! :D
Jättehärligt och alldeles lagom varmt!
Va för länge sen jag va ute på en promenad för det är faktiskt riktigt härligt!!
Dessutom kan man se ut som ett ägg, men behöver inte bry sig om det! ;D

Men nu ska jag se på Miss Marple och sen blire sussa..
Kram ♥

Det absolut fulaste!!


Behöver man ens säga nåt??
Har ni någonsitt sett ett fulare par byxor?!

Boring boring boring

Jag har så himla lite för mig just nu!! :S
Känner mig som världens tråkmåns, men jag jobbar ju så det måste ju gälla som en rätt så bra ursäkt iaf?
Har inte gått bra en enda dag på hela veckan så jag känner mig lite otaggad allmänt..
Men imorrn är det iaf sista dagen som jag jobbar dag.. Känns lite både och.. Att jobba natt är liksom ännu jobbigare! ;D

Men nu ska jag ut på en prommis hade jag tänkt.. Ska ju i bikinin om typ 2 månader!!! PANIK!! ;D

Besökrekord


WIHIIIIII! :D

Svettigt i rumpan??

Har precis duschat av mig hästlukten efter att ha varit ute med Midas och Peppe. Idag följde dessutom Email(häst) och Matilda(häst) med ut :) Va mysigt att va en till och dessutom så fick jag sällskap om att gå sist ;)

Vi va ute på en riktigt mysig långtur i 1 ½ timme och det blev en hel del trav vilket va en trevlig omväxling ;D
Hästarna höll dock på att få en hjärtattack och Midas va alldeles genomsvettig och trött när vi kom tillbaka..
Fick nästan duscha av han... Det va inte speciellt härligt att sitta barbacka på en supersvettig häst kan jag säga för byxorna va helt genomsura i rumpan!!! :S Inte myspys..

Men ridturen va ändå myspys och det va superhärligt väder ute!!! Ska ut igen men då ska hela gänget med ut så vi blir 5 hästar!! ;D Värsta ridskoleturen ...

Men nu ska jag se på Criminal minds

How i feel today


Är helt slut.. IGEN! ;) Gick pissdåligt på jobbet idag.. IGEN! ;)
Men nu måste jag rycka om mig och byta om för ikväll ska vi ut med hästarna! :)

Hare♥

Ska det aldrig gå över?!

Jag fattar inte när jag ska må som vanligt igen!!
Är typ fortfarande sliten från i fredags!! ;) haha illa illa!!! Som tur var så kunde jag beklaga mig med folk som också varit ute i helgen som mådde lika pissigt som jag ;)

Har nog aldrig varit så trött och seg på jobbet som idag!!!
Kunde typ knappt stå på benen! Dessutom gick allt åt helvete så jag fick springa runt och greja hela tiden! :(
Usch usch usch!!

Ska sova ordentligt ikväll och hoppas att det går bättre imorrn!
Hoppas ni andra mår bättre och är piggare ;)

Excellent dagen-efter-mat


Hur gott ser det inte ut?! Va bara sugen på fett ända sen jag vaknade så det blir inte en sallad till middag kan jag säga! ;D Gjorde pommes och köttbullar med sour cream & onion-krydda(♥) som jag snott från frasses och bearnese :D
Hur gott som helst!!!! Det godaste hade ju varit en hamburgare eller pizza, men det här va nästan lika bra!

Söta lilla Phir


Hur söt får man bli?!

Sov inte speciellt bra inatt
utan somnade typ runt 8 imorse för det snurrade bara och magen gjorde lite uppror ;) Ska man vända sig i sängen får det typ ta 5 min för man måste som ta det i steg ;) När jag tillslut kravlat mig ur sängen (kl. 16 btw ) så tog jag Phir på en prommis för att hämta min cykel hos Tess.. Phir är ju inte så energisk så istället för att han skulle springa bredvid när jag cyklade hem och få en hjärtattack så satte jag han i cykelkorgen!! ;D hahah Det va första gången jag testade det och han va jätteduktig!! Försökte inte ens hoppa ur utan han satt bara där och chillade lite ;)

SÖTNÖT!

Varför ha hjärta ge mig choklad


Jag,Maria och Tess hade svinkul med magneterna på Sandras kyl! ;D haha FLUM!

Hade en kulig utekväll igår! Började med förfest hos Sandra med vänner. Frida kom också vilket va en riktigt kul överraskning trots att orsaken till varför hon inte for ut med sin andra kompis inte va så superkul...
Vi hade skitkul där och alla va taggade och på spets! ;) Speciellt jag och Tess ;) haha
Lyssnade på massa bra musik och pratade om allt möjligt!



Sen bar det av in till stan till Tc :D Kom in där den här gången också! ;) haha
Vi dansade asmkt och det va hur varmt som helst, men kuuuuul!!! Va fan värre än att va i ugnen på jobbet!! ;) haha
Va ovan dessutom att ha håret nere så det kändes som en lejonman som bara värmde!
Men kul vare ändå!!! Va synd att det regnade ute så man kunde inte sitta på uteserveringen utom under taket, men jag satt nästan aldrig ner faktiskt utan va mest på dansgolvet! :D

Hade en liten illamåendeperiod där på mitten, men jag satt mig på toan och andades så gick det över!
Skulle ha skippat sista cidern för jag köpte en rosa pantern också!!
Rosa pantern är seriöst den godaste drinken!! ♥
När dom stängde så gick vi ut.. Jag va så oerhört glad över att jag tog med mig paraply och flipflops ut som jag hängde in i garderoben!!!! Kunde fan ha tagit betalt för att folk skulle få stå under paraplyet! ;) Så jag slapp både regn och att behöva ha mina obekväma skor bara för att jag är så smart! ;)  
Jonas och Semhar skjutsade hem Frida och jag och Tess följde Maria till bussstationen.. Det va faktiskt rätt mysigt att tränga ihop oss allihop under samma paraply ;) haha

Sen gick jag och Tess till Max för att äta världens godaste hamburgare!!!!! ;D


Typ världens härligaste bild!! ♥

     

RSS 2.0