Dockning och gummisnoddar

Idag har jag och becka hjalpt en granne med att docka deras lamm.. Vi fick stiga upp astidigt for att kora den 1,1 mil langa bilfarden till “grannen” ;) Dom har folk som bor narmare ocksa, men det tar ett tag.. Vi korde bla genom en tunnel som ser ut som nat ur saga nom ringen (det kom INTE ur min mun!) haha.. Dessutom har vi sett berget som ar Mordor I Sagan om ringen.. Det du sofia! ;) Det ligger I en nationalpark vid New Plymyth och pa en klar dag kan man se det fran vagen..

Dockingen va iaf en spannande upplevelse och det ar kul att ha varit med om den faktiskt.. Dockning innebar att dom skar av svansarna pa lammen.. Bara for att spara tid sa far dom dessutom avmaskning, en spruta som gor dom hungrigare och sa dom vaxer snabbare och oronmarkning pa samma gang.. Jag hade jobbet att ge dom sprutan med hjalp av en pistol med en nal langs ut som man sprutade precis under huden I benvacket.. Becka avmaskade. Vi var rena bonderna! ;) Jag var bara glad att jag slapp sitta pa slutet av taget och docka! Fast dom vi var hos anvande istallet gummiband som stasar svansen tills den faller av.. Jag vet faktiskt inte vilket som ar mer humant, men dom havdade att gummisnodden var battre, dessutom blir det ju mindre blod.. Det ar samma ring som dom satter runt bollarna pa hanarna som inte ska anvandas I avel.. Smartan maste ju va olidlig och det syns pa lammen ocksa! Inte den trevligaste synen! Det ar iaf en som lifter upp lammen pa rygg pa ett v-format rullband och sen far dom forst ett skrap mot svampinfektion, avmaskning, spruta, oronmarkning och sen ar det gummisnodden.. Det funkar som ett rullband sa man fyller bara pa med lamm nar ett blir klart sa det ligger oftast 2-3 lamm pa kanan hela tiden.. Var dock ratt trakigt jobb nar man hade statt dar I 3 timmar med blod och farskit over hela handerna och over hela trojan... Vi lanade gamla trojor av Maeva och Pete for man maste typ slanga dom nar man ar klar.. Fast jag fick mest bajs och blod pa handerna, men Becka kletade ju saklart ner hela trojan och hade dessutom en stog klump med poo I stoveln! Hahah Jag rakade dock sticka mig med nalen tva ganger.. Kanske va darfor jag at sa mkt idag?! ;) (jag tryckte inte av sa jag fick ingen dos och doms sa att det va helt ofarligt) Vi holl nog iaf pa I typ 5 timmar och dockade 383 lamm! Vi hann forstass med ett fika ocksa! Man kan ju inte jobba I mer an 2 timmar har utan att man ska ha fika emellan! ;) Sen undrar dom varfor dom ar fetaste landet I varlden efter USA.. Dom ater ju och fikar hela tiden och det ar inte sma mangder heller!

Familjen vi hjalpte var iaf jattetrevliga och vi fick god mat och fika! Dom ville nog ha hjalp med docking pa mandag ocksa om det inte regnade, men nu verkar det som att vi ska hjalpa till med sheering(rakning) har pa mandag dessutom ska det bli regn.. Men vi far se.. Hjalper dock hellre till med sheeringen an med dockingen for da slipper man se lamm som  har ont.. Men nu kan jag iaf saga att jag har dockat 383 lamm, vad har DU gjort?! ;)

Imorrn blir det iaf upp tidigt igen for jag tror det blir till att hjalpa nan annan granne med sheering.. Man kan ju dock hoppas pa att fa betalt!! Skulle vara sjukt najs! Ikvall ar det ju Halloween sa det ar skrackisar pa tv.. (Det ar darfor jag sitter har!! ;) ) Jag ska nog ga isang snart dock for jag ar jattetrott!! Har ju jobbat ASMKT idag! ;) Iaf om jag jamfor med andra dagar.. Nar vi kom tillbaka sa var vi dessutom ute pa en lang harlig ridtur med gamlingarna.. :) Jag red barbacka och tog med mig spoet sa idag va lilla Jodi jattetrevlig att rida!! Dessutom har det varit varmt idag sa det va jatteharligt!! Nu ar det dock kallt igen, men det ar nog for att det ar klar himmel.. Men man kan ju inte klaga! Sag idag pa nyheterna (Pete ser pa nyheterna) att det ar 32 I Alice Springs, AUS!! Jag vill till Australien!! Men forst blir det sodra on och annu kallare vader ;) Ska dock inte klaga! Jag vet att jag bara babblar massa strunt nu, men det ar ratt kul att bara fa skriva ner och det kanns lite som att jag sitter och berattar for nan.. Becka ar ju som med om allt ocksa sa det har ar en liten omvaxling.. Dessutom ar jag ju beroende av att blogga sa.. ;)

Hoppas att ni inte fryser ihjal darhemma och ha det sa bra!

Kramiskramis


farmuppdatering

Tankte bara titta in lite har.. Vi far ju som sagt bara anvanda en halvtimme/dag tillsammans pa internet, men nar man far in tekniken sa kan man skynda sig ;) Jag skriver allting pa word I forvag for da ar det ju bara att kopiera over.. Det suger dock att jag inte kan lagga upp nagra bilder.. jag forstar att det inte ar lika kul att bara lasa massa text!

Vi har det dock bra har pa farmen.. Vi jobbar ju inte direkt hart och dom forsoker typ spracka vara magsackar!! Efter att ha atit nudlar och morotter I en vecka sa kommer vi har till enorma portioner med kott och massa mat!!! T.o.m. Becka blir matt!! OMG! ;) Vi har inte direkt fatt gora nat farmarbete an sa lange eftersom det har varit lite “events” I “stan” bade idag och igar.. Vi har dock varit ute och ridit tva ganger trots att vi fick borja med dom gamla lata pollarna… Ska dock fa ha lite rivigare hastar I helgen tror jag.. Dom avlar araber har sa ni kan ju tanka er hur glad jag ar?!

Jag kan nog kanske rapportera nan gang ibland bara jag anvander mig av tekniken, men bilder far ni vanta med! Har dock mkt trevliga bilder fran varan lilla roadtrip! :) Vi behover iaf inte frysa om natterna har eftersom vi sover med tjockt tacke + 4 filtar! ;)

Ha det bra allesammans dar hemma och skicka garna en halsning genom en kommentar! :) Ni har ju mist den mest viktiga personen i era liv sa visa det nu! ;)

Kram och puss och kram igen!


Framma pa farmen

Nu ar vi frame pa farmen! Vi kom inte direkt isang tidigt igar eftersom vi satt uppe med Patrick och Toby och drack vin och pratade till sent in pa natten och sen var det upp imorse kl.06 sa det blev mkt sovning pa bussen! Efter en dryg bussresa pa 7 timmar sa kom vi dock antligen fram I Stratford dar vi blev upphamtade av Maeve (hon och hennes man ager farmen) Sen korde vi ut I buschen I typ 2 timmar tills vi kom fram till deras farm! Det ar jattemysigt(dock kallt hus) och en enorm farm! ;) Dom har mkt hastar har och det verkar som att vi kommer fa rida mkt! :D Det forsta vi fick se var deras arabhingst sa det kunde ju inte borja battre! Vi kommer nog fa rida sa mkt vi vill I princip och det ar ett tyskt par har redan som ocksa sager att man ar valdigt fri till att gora det man vill! Imorrn ska vi fa hjalpa till med att smora mackor for ett bilrejs som dom ska kora har pa bergsvagarna… Skulle inte vilja kora raise pa dom har krokiga sma vagarna! Dom ska alltsa stanga av den allmanna vagen och ha den som bilbana!

Det har regnat idag och det ar inte direkt nan varme har, men vi har fatt manga filtar sa det ska nog ga bra.. Internet ar dock valdigt segt och dom har bara en halvtimme/dag sa det blir nog inte mkt till rapportering tyvarr.. Mobilen funkar inte harute heller och regnar det inte finns det inget vatten att duscha i.. ;) JA, vi ar ute I buschen! ;) Dom ar dock jatteskona och verkar hur trevliga som helst!

Vi har varat eget rum (yes vi slipper 12-baddsdormen!!) och det ar hur mysigt som helst! Dom har ingen som kommer och hamtar soporna heller sa dom har ett “sophal” dar dom slanger alla sopor utom plast och det som gar att branna I ugnen.. Doda kor och skit kan tydligen dyka upp I sophalet som ligger ute pa nan aker.. Nar hale ar fullt sa branner dom upp allting.. Shit alltsa!!! Dessutom spolar man bara nar det behovs for att spara vatten och det ar snabba duschar som galler..

Vi far dock hoppas pa lite battre vader sa man kan vara ute och rida mkt!! Men vi ska nog hjalpa till med annat ocksa! Det later som  att vi kanske ska hjalpa till med att klippa faren I overmorgon.. Alltsa vi ska inte klippa utan vi ska bara ta ihop ullen och separera den rena fran den smutsiga ullen.. Klippa far dom anstallda klipparna gora ;)

Kanns dock bra att vi har kommit fram nu och det ska bli kul att testa pa farmlivet I 2 veckor :) Efter det blir det nog Wellington och sen sydon.. Hoppas alla har det bra darhemma iaf och att ni inte fryser ihjal! ;) Kanske tittar in och skriver ett till inlagg nan gang, men vi far se… Jag skriver det har pa word och sen klipper jag in det pa internet sa jag inte behover vara ansluten hela tiden.. Allt for att spara! ;)

Kramkram!


ogonlapp och braceface pa nya aventyr!

Nu ar vi tillbaka i Rotorua efter en harlig liten roadtrip pa 4 dagar! Vi hittade en billig biluthyrning som dessutom hyrde ut till oss aven fast vi ar under 21.. (dom flesta hyrde bara ut till 21+ eller sa kostade det extra for oss) Vi hyrde en sot liten orange bil som senare blev kallad "the rangerover" eftersom den ar orange! ;)

Vi borjade med en laaaang dag med korning i bergen! Det va sjukt smala vagar och dessutom grus den mesta delen och KURVIGT!!! Det va saklart jag som akte pa att kora dar, men det gick ratt bra.. Va lite nervost att kora inne i Rotorua, men sa fort vi kom oss utanfor stan sa var det bara att halla sig i ratt fil sa da gick det alldeles lysande! Man vanjer sig faktiskt ovanligt snabbt! Det som va svarast att fa in ar att blinkersen sitter pa fel sida sa man satter igang vindrutetorkaren hela tiden! ;)
Vi fick rejsa lite pa slutet av dag 1 eftersom vi ville hinna till Gisborne innan det blev morkt for ingen av oss va speciellt sugen pa att sova i bilen mitt ute i ingenstans!! Jag skulle da aldrig kunna bo som dom gor! Man kor i flera timmar utan att fa ett mote och sen ar det en liten "by" pa tre hus mitt ute i skogen! Sofia, du skulle sakert kunna det men shit alltsa!!!

Det ar ju himla fin natur langs vagen, men efter flera timmar sa blir man lite less.. Sag iaf massa losa djur som strosade runt pa vagen, vildhastar och massa roadkills.. Vi kom tillslut fram till Gisborne iaf och hittade ett hostel lite utanfor stan med lite hjalp fran lokalbefolkningen ;) Det va typ ingen dar for klockan var runt 9 men det stog folk pa verandan sa vi kom oss in tillslut.. Lyckades dessutom satta igang billarmet sa ingen missade da att vi kom fram! Det va valdigt roande for alla andra!(utom dom som lag och sov formodligen)

Dar traffade vi dessutom ett gang glada pojkar som satt och spelade en variant av olspelet medan vi at middag. Tva av dom (Toby och Patrick) hade tankt forsoka lifta till Rotorua och blev valdigt glada nar vi skulle tillbaka dit och lamna igen bilen. Sa dom foljde med oss sen. Det ar dock en alldeles for liten bil for sa mycket bagage sa dom fick klamma in sig i baksatet med deras ryggsackar.. Men dom verkade glada anda!

Det skulle visa sig sen pa resan att det va en himla tur att dom foljde med for vi hade aldrig hittat utan dom! Deras gemensamma namn ar GPS ;) Dom kan ju allting! Hittar pa stallen dom aldrig har varit pa och vet vars allt vart att se finns! Riktiga sma gullepojkar! Dessutom bar dom ens grejer och ar hur snalla som helst!

Vi siktade pa att kora runt East Cape (nu kan nu kolla vilken vag vi har kort for det finns bara en som gar runt!) Det va valdigt svart att hitta nanstans att sova for det ar ju bara minibyar med typ 3 hus i hela vagen, men som tur var sa viste ju GPS:en att det fanns ett hostel i Tikitiki(Ja, deras ortsnamn ar omojliga) Efter att ha svangt av huvudvagen och kort nastan en mil langs en grusvag sa hittar vi tillslut en stuga som ligger pa varldens ande typ mitt ute i ingenting!

Det maste ha varit det mest roliga och konstiga stallet jag har sovit pa nagonsin!! Hur flummigt som helst och det verkade inte va nan som hade koll! ;) For att checka in fick man ga till managerns hus som lag over vagen och checka in sig sjalv genom att skriva sitt namn pa en tavla inne pa hans gard! ;) Tikitiki ar iaf det forsta stallet pa Nya Zeeland som ser solen! Vi drog alltsa med oss pojkarna kl. 05.00 och ut i morkret for att se soluppgangen fran ett berg. Riktigt mysigt, men valdigt trottsamt!

Andra dagen sa korde vi till Opotiki for det va den storsta "staden" som fanns inom rimligt avstand. Pa vagen hann vi med att klampa upp 700 trappsteg(!!!) till en fyr och sen sa visste GPS om ett fint vattenfall som skulle ligga langs vagen.. En till gang det va himla tur att vi hade dom med oss for det va inte direkt en skylt.. Man stannade vid en bro och sen fick man upp pa en nast intill osynlig stig in i skogen! Det va inte direkt en valdigt ordentlig stig!!! Man korsade den ISKALLA floden typ 5 ganger sa det slutade med att alla gick barfota, men Patrick var den enda som faktiskt blotte ner sina skor! ;) Jag va smart nog att ta av mig mina laderskor innan vi skulle hoppa pa stenar over den forsta passagen! Va dock ruggigt kallt om fotterna eftersom det va svinkallt i floden och sen skulle man springa runt pa stenar och lera..

Det va iaf ett riktigt fint vattenfall och en kul grej att fa spatsera barfota pa en nastan omojlig stig! Det va stockar att klattra over, flod att korsa och branta leriga sluttningar! ;) Becka foll forstass pa baken men vad kan man forvanta sig?! :D

Idag har vi iaf mest kort for vi va alla ratt less pa att aka/kora bil (speciellt stackarna dar bak) Vi gjorde en benstrackare och kopte den godaste glassen nagonsin och satt pa en brygga och plaskade med fotterna och solade! Det ar ju livet pa en pinne! Nu ar vi iaf tillbaka i Rotorua iaf.. Vi korde till och kollade pa en Champangapool ocksa och kokande lera.. Va ratt coolt, men den pysande leran va coolast och den lag utanfor omradet som man va tvungen att betala for.. Typsiskt! Hoppas bara jag inte luktar aggmok for det luktar verkligen skit ur dom rykande halen! Vi hade dessutom tankt att fara och kolla i Whakarewarewa Forrest men det blev ratt sent + att vi inte orkade!

Nu ska vi iaf snart gora annu en lyxmiddag med uppvarmd spagetti med tomatsas ut konserv!
Hoppas alla har det bra dar hemma i kylan!! ;) Kan val ge er lite trost med att det ar sjukt kallt pa natterna har! Dessutom ar dom beroende av att ha fonstrena oppna precis overallt!!
Har inte tid att lagga in bilder nu eftersom det tar san tid + att den har dott nu.. ;)

Imorrn ska vi iaf ivag med bussen till Matau som ligger tva timmar fran New Plymyth..
Ar det gratis internet dar kommer mer uppdatering annars sa drojer det nog ett tag innan jag aterkommer.. Vi ska vara dar i 2 veckor och det ar inte direkt sa att man kan fara in till stan och ga in pa ett internetcafe for det finns inga stader pa den har on! ;)

Over and out!

 

 


Bildrapportering as promised




Underbara lyxhotellet i Singapore!! ♥



Satt ute i varmen i Auckland och planerade farmerna!

STEEEEEEK till frukost!

Auckland sky tower

Sa nu har ni fatt lite bilder att dregla over! ;)
Vi sitter nu pa ett superbra hostel i Rotorua och ska snart gora en fabolous middag bestande av nudlar och.... nudlar ;) Har suttit pa bussen hit i typ 4 timmar och kollat pa den fina naturen! :) Va lite laskigt ett tag dar uppe i bergen eftersom busschafforen korde asfort och det va brant!!! Jag tankte faktiskt pa dig mor nar jag satt dar radd som en lax! ;) hahah

Det ar valdigt mysigt har i Rotorua iaf. Ska nog ta lite bilder har imorrn men idag ar det lite regnigt sa det ser ju sa trakigt ut pa bild.. Ar valdigt pitoreskt iaf och inte alls som Auckland som va ratt trottsamt!!! Enda minuset ar att det luktar aggmok overallt eftersom det ar ett aktivt vulkanomrade sa det pyser ur marken overallt! Ar inte en angenam doft maste jag saga!!!
Satt och kollade pa alla djur pa vagen hit! Det va far i massor, massa kor, alpackas, hjortar och hastar!
Det ar jattegront och fint och ser hur mysigt ut som helst! Husen ar dock ratt skabbiga sa vi hoppas att det ar en rik farmare vi ska till pa Tisdag! ;)

Imorrn ska vi kolla oss runt och kolla upp om vi kan fa tag pa en billig hyrbil sa vi kan gora en liten utflykt pa typ 3 dagar innan vi ska ta en buss till farmen.. Vi blev tipsade om en bussrutt som skulle va jattemysig! Dock sa var den jattedyr sa vi tankte gora en pa egen hand! :)

Men nu gar klockan himla fort!! Man ar ju sa snal att man inte har rad att kopa mycket internettid! Da far man ju svalta dagen efter! ;) Livet som backpacker alltsa!
Kommer va sa himla snal nar man kommer hem att det kommer inte va sant! Men i Thailand och Malaysia blir det att lata pengarna floda!!

Ha det bra allihop!


22 oktober

Idag blir det buss till Rotarua!! :)
Kommer ta 8 timmar fast det ar bara 28 mil sa det lar ju va backigt..

Hoppas alla har det bra dar hemma iaf! Bilder kommer kanske sen om ni har tur! ;)


Flygresan from hell!

Nu ar vi framme i Auckland, Nya Zeeland efter en fruktansvart dryg flygresa!!!
Det gick nagorlunda bra fram till london dar vi bokat ett hotell sa vi kunde sova lite...
Nar vi sedan skulle ivag igen med flyget till Sydney via Singapore sa var planet 4 timmar forsenat!!!!!
Efter 11 ackligt dryga timmar (gick ann tack vare att man kunde se filmer och spela spel i sin egen lilla skarm i satet) sa kom vi fram till Singapore bara for att fa veta att vi inte skulle fa fortsatta resan forran om 7 timmar!!!!!
Vi fick kompensation genom att vi fick fara till ett lyxhotell(!!!) dar vi fick lunchbuff'e och en harlig dusch och sovstund.. Nar vi kom fram till Sydney sa hade vi ju forstass missat varat flyg till Auckland sa vi blev tvangflyttade pa ett annat flyg.. Men tillslut var vi antligen framme!!! Med mungipan i skorna och trotta som fa!!!

Hittade ett hostel som inte va alltfor dyrt men som heller inte ar himmelriket direkt...
Idag ar det dock battre efter en harlig natts somn efter 3 dagar utan nagon direkt somn..

Idag har vi borjat kolla upp farmer och suttit och myst i solen! Har tom brant mig litegrann! :)

Ska forsoka bli battre pa att uppdatera, men det ar inte speciellt billigt med internetcafeer och hostlet ar inte battre det heller.. Snala som vi ar!!!

Hoppas alla har det bra dar hemma!! Har det borjat snoa eller?? :P

Kram pa er allihop!


Beckas resedagbok

Hej!
Ni som vill följa våran resa kan förståss följa min blogg för jag kommer uppdatera den så ofta som möjligt, men ni kan även gå in på Beckas resedagbok... Gå in på Resedagboken och sök på "schmidt_" så hittar ni lilla Beckis :)


GAAAAH!

Vi far imorrn!! Hur sjukt är det här på en skala?!
AAAAARRRRGH! Får typ panik!!
Väskan väger 21 kg och om det är nåt fel på våran våg så den väger över 23 (Quantas högsta vikt) kommer jag att svimma på stället!!!

Men nu ska jag gå isäng och försöka sova lite.. Flyget går kl. 11.25 så det blir inte en alltför härlig sovmorgon ;)
Ska nog kliva upp kl 8..


Konstig rea!



Det här måste ju va en väldigt underlig rea! 
 Ordinarie pris är 299 och passa på för reapriset är; 399!!! ;D haha
Dessutom stog det lika på alla väskorna!! ;) Ändå härligt om nån gick och betalade 399 för den.. Lite snopet när man kommer hem!


Nytt nytt handbagage ;)


Mamma va supersnäll och köpte den här superfina handbagageväskan åt mig idag!! :D
Den förra va lite liten märkte jag så den väskan va ju lite onödig egentligen.. (jag som alltid brukar shoppa så förnuftigt!;) ) hahah
Men den här är iaf stor och assnygg! :D i love it! ♥

Har dessutom hunnit med att förbereda fossingarna för strand och värme!! ;D Dom såg inte alltför vackra ut efter mina äckligt obekväma arbetsskor så dom mådde nog riktigt bra av att bli riktigt skrubbade och insmorda :)
Så nu är dom lena som babyrumpor..
Snart kommer iaf Becka och Tess hit för en sista liten träff! Jag och Becka ska dessutom byta lite kopior av varandras papper så det inte gör lite mkt om nån av oss blir av med väskan..
Vi är ju så förståndiga flickor.

Har iaf i princip packat klart ryggsäcken nu, men handbagaget är det lite jobb kvar med.. Men det är ju lite mer att bara snöra ner allt i väskan ;) I ryggsäcken har jag typ packat om 50 ggr och tryckt ihop allt ;) haha
Kläderna lär ju va rätt så skrynkliga när vi kommer fram!


Sista gången hos Midas

Va hos Midas sista gången med Vic ikväll :) Vi skulle bara kolla så att Vic hade koll på allt och det hade hon ju! ;)
Vi fixade allt i stallet och sen så tog vi en liten tur runt Svidjan :) Det va mysigt fast det va kolsvart!
Sjukt hur mörkt det blir nu!!!

Va ju sista gången jag va där för jag far ju snart!!
Känns konstigt att jag inte kommer se honom på 5 månader! :O
Har suttit och fixat med musiken hela kvällen och nu ser jag ju att tiden har gått alldeles för snabbt!!
Måste gå isäng nu!!


Nytt handbagage :)


Köpte den hän väskan att ha som handbagage :) Hittade den på rea på Åhléns så den kostade bara 149 :-
Yey! Visst va den rätt fin? Den har dessutom asbra fack på insidan så man kan ha pass och biljett och sånt i den! :)

Börjar verkligen närma sig nu och jag är rätt så klar med packningen faktiskt!! Blev så himla fullt att jag fick lägga upp alla kläder och sen sortera bort det jag verkligen inte ville ha med mig.. Är helt värdelös på att plocka ut kläder att packa med mig!! "Men tänk om..." är det som förstör för mig! ;)
Men nu är det utsorterat och pressat så nu är det rätt luftigt faktiskt!!
Kan ju va skönt om man får ner handbagaget i ryggsäcken sen så man inte behöver släpa på två väskor när vi ska resa runt.. Det tror jag faktiskt skulle vara möjligt just nu :)

Men nu ska jag dammtorka och dammsuga för åtminstone dammtorkningen lär ju inte bli gjord på 5 mån!
Det kommer verkligen sen ut som en svinstia när jag kommer tillbaka! Får gulla med mamma så att hon kanske dammtorkar bokhyllan åtminstone en gång under tiden jag är borta...


Midasjubileum



Idag har jag och Midas 6-årsdag! ;) Känns som att det har gått typ 3 år så det är helt sjukt att det har gått så länge!! Har haft mkt kul och kommer ha mer kul när jag kommer hem igen!!

Idag har jag iaf Phir fått sig en ordentlig genomgång innan jag far.. Han kommer ju se ut som ett troll när jag kommer hem så jag va ju tvungen att göra det ordentligt!
Han är så fin nu så! :)


Hemmagjord pizza

Va på middag med brudgänget ikväll! Vi gjorde hemmagjord pizza som blev hur god som helst!!! :D
Va dessutom askul att sitta och prata ända in på småtimmarna.. Som vanligt när vi tjejer träffas så blir det typ skamm åt den som inte äter upp all mat så jag, Becka och Tess satt och pressade i oss pizza tills vi höll på spy! ;) Men gott som fan vare!!! ♥

När maten lagt sig så gjorde vi en chokladkaka också och satt och dösåg på tv och pratade..
Va en himla mysig kväll men nu får jag fan lugna mig med att äta massa fika hela tiden! ;) haha Det är bara förvälsfika på förvälsfika! ;)


Hur god ser den inte ut?!




Men så äcklig va den inte! ;)

Men nu ska jag iaf gå och lägga mig för imorrn ska Phir få sig en genomgång för ingen lär ju göra nåt sånt när jag är borta ;)


Imorrn så..


Imorrn så far endel av trollruffset!! :D Ska klippa mig inför resan kl. 15.00..
Har tänkt toppa mig och tunna ut håret så det inte blir så varmt att ha utsläppt!!!
Orkar ju inte springa runt med värsta täcket på ryggen i solen!


Gotlandsgänget samlat again! ;)

Ikväll va Gotlandsgänget samlat hos Mia på fika :) Annelie va lite sen så vi hann baka chokladmuffins(Mia bakade, jag tittade på) och köpt godis... Sen babblade vi och åt supersmarriga muffins :D Va riktigt mysigt att bara mysa och prata strunt!!

Kommer fan sakna alla underbara vänner när jag far bort!!! :S


AAARGH!! JAG HATAR MIN DATOR!!!

Åh, jag blir så less!!! Min dator har blivit så jävla seg och jag vet inte vad som är felet!! Har inte speciellt mkt filer på den, men den bara fuckar upp sig!!! Tar typ ett år att komma in på internet så det lär ju inte bli lika mkt bloggande för jag blir bara arg!

Ska garanterat köpa en ny dator när jag kommer hem!! Eller nå billigt i Thailand ;) haha
Kommer aldrig palla att ha den där segskiten nå länge!!!!!

HATA DATORER SOM BAJSAR SIG!!!!


Sista ridturen??

Har varit hos Midas idag och jag tror nog det blir sista gången innna jag far! Iaf sista gången som jag är där själv.. Ska ju dit med Vic också :D

Va iaf ute i skogen och galopperade runt! Va hur härligt som helst! Midas va dessutom superhärlig utom att han va lite fjantig.. ;) Araber.... (!!)
Va iaf kul att få en sån mysig sista ridtur innan det bara blir massa Nya Zeeländska vilddjur! ;)
Men nu ska jag snart fara till Mia på fika med Annelie ..Ska bli kul att träffa dom och få mysa lite!


Midas med Victoria


Här kommer galningen galopperande! ;) haha
Har varit hos Midas med Vic idag.. Det va riktigt mysigt!! Vi tog en runda ut i skogen och det va jättehärligt väder!!! Vic red och jag och Phir gick bredvid :) Va riktigt mysigt faktiskt!!

Ska nog dit själv imorrn så jag får rida han själv också innan jag far iväg! :D


Phir med tungan rätt i mun! ;) Han tyckte iaf det va superkul
att få va ute i en ny skog och springa runt!! Blev dock sjukt trött! ;)


Bakis + godis + filmkväll = GÖÖTT!

Ikväll blev det filmkväll med Julia hos Vic :) Både jag och Vic va duktigt slitna från igår så det va lagom att ligga och halvsova i hennes supersköna soffa, äta godis och se på film!
Vi började med att se She´s the man :D Den är rätt överdriven, men ändå riktigt kul!! Dessutom är det gott om smaskiga bilder på Channing Tatum!! Han är ju het som fan!!


 Eller vad säger ni flickor?! ;)

Sedan kom pojkarna tillbaka och valde Behind enemy lines ;) Den är också bra, men det är lite drygt att det bara är Owen Wilson som springer runt och andas genom munnen öppen!! haha

Va iaf mysigt att ha filmkväll och det är alltid roligare att sitta och slappa med kompisar än att slappa ensam hemma!! Det är ju ändå helg och dessutom min sista helg hemma!



Men nu ska jag gå och sussa.. Imorrn ska jag och Vic till Midas :D


Avskedsfest för mig och Becka :)

Igår hade vi avskedsfest för mig och Becka :D
Först vare en skitkul förfest hos Victoria och sen for vi till Corona..
Va himla kul att träffa alla innan vi far!! Va endel som inte kunde komma, men det går ju aldrig att tajma in så alla kan.. Men det är ju bara att se till att vi hittar på nåt till veckan med dom som inte kunde komma..

Blev en massa tjatter om allt möjligt och massa skratt!! Vi spelade ölspelet vilket alltid leder till att jag blir full som fan! ;) Är alltid drygt i början, men när man har börjat få ett par klunkar så tycker man det är hur kul som helst!! ;)
Tyvärr så va inte alla taggade på Corona så vi delade på oss..
Det va asbra musik på dansgolvet utom när ett asdåligt band spelade.. Dom va pissdåliga!!! Körde bra rocklåtar, men dom gjorde dom så sjukt dåliga och dessutom hade dom långa tysta pauser!! :S
Men så fort DJ:en tog över så vare bara att dansa och sjunga järnet!! ;D

När det stängde så gick vi till Balloogrillen på Ålidhems centrum och åt hamburgare.. Fick dessutom halva Tess kebab som va typ det godaste jag har ätit hela mitt liv!!! ;)

Men tack så mycket till alla som va på festen och gjorde den så bra! ♥
När vi är tillbaka igen så blire party igen! ;)





Victorias supersöta katt som vi myste med! :)














Mumsiga mackor!! :D


Va sugen på varma mackor när jag vaknade så jag gjorde dom här mumsiga mackorna! ;D
Dom va svingoda!! ;) Hade skinka, tomater och ost på!!

Åt dom rätt så mkt tidigare men min dator har strulat och den är så JÄVLA seg!!!
Jag fattar inte vad som har hänt med den!! Det tar typ ett år att starta upp en internetsida!! :(
Det blir fan en ny dator när jag kommer tillbaka!!!


Sådär ja!


Förväl lilla skåp!! ;D Känns sjukt bra att kunna säga; "Nu har jag jobbat mitt sista pass" :D Kommer ju förmodligen komma tillbaka dit när jag kommer tillbaka, men det är ju om ett tag!

Gick iaf rätt så smärtfritt att jobba.. Blev sjukt trött där fram emot 3 på natten, men annars så..
Va ju så roligt folk som jobbade och det gör ju allt mkt lättare..

Men nu ska jag börja göra mig iordning för ikväll blire avskedfest!!!
Alltså PARTEY! ;D haha


Sista passet!!

Ikväll ska jag jobba mitt sista pass på skoga!! :D
Är ett långpass från 18 till 05, men det är ju bra pengar!!
Känns sjukt bra att få det gjort!


Nu är nyväskan nästan packad


Har varit jätteduktig idag!! Köpte en ny ryggväska på Stadium och sen spenderade jag typ hela kvällen till att börja packa väskan :) Är nästan klar nu!!!
Skulle helst vilja kunna packa klart allt och bara få packa ner allt och få stänga väskan..

Den väger bara 13 kg nu så jag borde ju lätt klara 23-kilosgränsen! :D
Är ju dessutom bra för då kan jag antingen köpa en ny handbagageväska eller köpa en till väska att skicka som bagage :D Så det är bara att shoppa loss!!

Men nu ska jag iaf gå och sussa.. Imorrnnatt blir det ett aslångt och asdrygt pass, men jag kan iaf passa på att säga hejdå till bagerifolket :)

Sov gott!


Ännu en bokning närmare...

Nu har vi bokat hotell i London där vi ska sova över mellan flygen!! :D
Flyget lyfter 11.25 den 17/10 från umeå och kl.11.20 20/10 är vi framme i Auckland..
Kändes lite långt utan att sova så vi har ändå en lucka på 16 timmar så vi har bokat ett hotell så vi kan sova lite :D


Thistle London Heathrow Hotel! :D


Fika after work

Efter en lång och otroligt tråkig dag på jobbet så for jag först till Annelie och hämtade mitt smink från i lördags..
Fick dessutom en liten pratstund och en godis! ;) Bytte dessutom kläder och sen for jag ner på stan och fikade med Becka, Tess och Emma på Wanes :D

Det va riktigt mysigt även fast jag bara hann sitta där i 1 timma innan det stängde och jag kände mig rätt skabbig! ;) Håret va fett, hade brödsmulor och mjöl i hela ansiktet och jag luktade bröd ;) haha
Va så jävulskt godissugen sen så jag fick lov att fara och köpa godis på Statoil för allt annat va stängt :)

Så nu blire lite mys med godis och Vänner :D
Go´natt!!


Eastern palace

Har precis kommit hem från att ha ätit buffé med familjen på Eastern Palace..
Vi va tvugna att skynda oss lite med att hinna gå ut och äta för att fira min födelsedag :)
Va iaf riktigt gott och speciellt den friterade kycklingen, nudlarna och brödet! :D

Ni som inte har varit där och ätit borde verkligen fara dit!!
Nu ska jag iaf slappa och kolla lite på hotell och sen isäng.. Imorrn äre nämligen jobb, jobb, jobb igen.. :(


Gårdagen

Har vågat kolla på bilderna från igår och det är lite skrämmande måste jag säga! ;) haha
Va nog lite fullare än vad jag trodde!!
Dom bevisar dock hur roligt vi hade och vilka toppenbrudar jag va ute med!!













Vad kan jag säga...???


Kanelbullens dag!


Det är bara att äta hur många som helst! ;)


Wihoo

Sitter i soffan med filten runt mig och varvar ner lite efter en rolig utekväll!
Hade nog egentligen roligast innan vi kom till krogen, men det va ändå kul att hänga med så coola brudar!!!

Åt först pizza med Sanna och Annelie och sedan fixade vi iordning oss för kvällen!!
Vic kom också och sen for vi i samlad trupp till Denise på förfest!!
Vi hade svinkul bara vi och satt och pratade massa strunt och tog en MASSA fula roliga bilder som jag inte ens vågar kolla igenom just nu.. Får samla mod till det imorrn.. Eller ja, idag blir det ju egentligen ;P

Hade iaf en superkul kväll trots för den JÄVLA PÄRONLIKÖREN!! ;) hahah
Återkmmer iaf imorrn med dom bilderna som jag törs visa för allmänheten! ;)  

Nu dampade sig datorn också så jag får inte bort kursiven.. Men aja!
Sov så gott så får ni the partyreport in the morning..

En ny dag..

Har precis varit ute på en promenad med Phir :)
Va så himla längesen jag va ute och rörde på mig så jag började få lite dåligt samvete!
Det va faktiskt riktigt härligt att få komma ut och röra sig lite...

Men nu ska jag börja fixa iordning mig för ikväll blire utgång! :) Är inte sådär supertaggad kanske, men det kommer säkert.. Blir nog en lugn kväll dock för jag orkar inte va förkyld+bakis imorrn! :(

Hoppas alla andra också har en bra kväll! Det är iaf fint väder idag!


Dom konstigaste muffinsen ever


Det syns inte så bra på bilden men dom skiftar lite i blått.. Och JA, jag sa blått! ;)
Tänkte testa att blanda i bär i en god vanlig muffinssmet.. Tänkte dock inte på att det är rätt mkt blå vatten i frysa bär! ;) hahaha Smeten blev helt blå!

Dom va riktigt goda dock, men nästa gång ska jag nog torka bären lite...
Myskväll ikväll iaf!


Mitt paket från CDON.com


Har hämtat mitt paket nu! :) Det är Vänner-boxen!!! :D
Va kanske lite halvovärt, men vafan!

Ikväll har jag tänkt baka lite muffins och sen se på Morden i Midsomer!! :D


Doktor Zjivago


Har inte bara kollat på Vänner utan igår såg jag även Doktor Zjivago :)
Det är en miniserie på 4 timmar så jag hade att göra hela kvällen..
Den va riktigt söt faktiskt, men man ser den nog bara en gång eftersom den är så lång..
Jag är ju ett fan över krigsfilmer med en kärlekshistoria inbäddad i den för den sortens kärlek är verkligen vacker! :)

Men har du en hel kväll ledig så se den!


Liten uppdatering

Sorry att jag inte har skrivit nåt på ett tag nu,
men jag har mest bara legat halvdöd i soffan och sett på Vänner..
Eller ja, jag ligger fortfarande i soffan
och ser på tv, men jag mår bättre idag iaf..
Fick lov att skippa mitt arbetspass igårnatt för jag kände inte alls för det!!
TACK Becka för att du tog mitt pass!! :)

Hoppas iaf att jag mår bra imorrn för då är det ju party! ;) Kanske får köra på nyktert åtminstone ta det väldigt lugnt för jag vill inte bli ännu mer förkyld för nästa helg äre ju avskedsfest!!!

Ska iaf snart ta en dusch och sen ska jag in och hämta ut mitt paket från CDON.com
och köpa nässpray..


RSS 2.0