Ny tv!!!

Har köpt en ny tv idag!! :D Va först på stan med Tess och Becka och kollade på kläder till festen.. Efter en varmkorv så kände alla tre att vi va less på att gå på stan så då for jag och Tess vidare upp på Ersboda på Expert Stormarknad och kollade på en tv! Hittade en 32" LCD-tv för 4999 :- ! Den kostade egentligen 6000 men det va rea på den.. Dessutom ingick ett presentkort på 500 :- på MQ.. Inte illa pinkat!!! :D Kändes riktigt bra faktiskt! och fin är den!! Måste dock in sen och köpa en ny scartkabel..

Efter springrundan ska jag sätta mig och njuta av min nya fina tv! :)


80-talsoutfit

Har varit på stan idag med Tess för att hitta klädsel till våran födelsedagsfesten vi ska ha tillsammans med Becka med 80-talstema! :) Tess hittade nästan hela sin outfit på Gina Tricot ;) haha dom hade ju helt perfekta kläder med hemska färger och konsiga kläder ;)

Jag tänker inte avslöja min outfit men det är inte fagert kan jag ju berätta!! Vi kollade nästan bara på saker till festen, men lite annan shopping hann vi ju såklart med! ;) Jag hittade ett linne på Carlings :)

Sen hade jag ju tänkt köpa en ny tv också, men när jag kom till Media Markt så visade det sig att dom inte hade lika låga priser som jag trodde! Jag hade tänkt att lägga ut högst 5 000 kr och i reklambladet såg det ut som att dom hade många tv-apparater som låg under det men det visade sig att dom som kostade mindre än 5 000 var små! För att få en så stor som jag hade tänkt mig så var jag nog tvungen att lägga ut runt 10 000 och det vill jag inte! Så istället köpte jag två cd-skivor :) En med 100 hits från 80-talet och en med 100 rocklåtar. Kändes ju bra att ha köpt nånting iaf ..

   

Fotbad



I finally did it! ;) Jag tog mig i kragen och tog ett ordentligt fotbad! Skrubbade och smorde in fossingarna riktigt ordentligt.. Arbetsskorna hade typ helt förstört mina fötter så dom såg riktigt äckliga ut!! Men nu är dom fina och mjuka som en babyskjärt! ;) När jag satt och filade halvsåg jag på "The clique". Seriöst helt värdelös film!! Men den dög att ha som bakgrund när jag filade på.. Men nu är det dags för sängen. Håller på att dö av trötthet! Imorrn blir det stan med brudsen för att köpa utklädnad till 80-talsfesten om två veckor! :D Fun, fun, fun!


Bovarna i dramat!!

Veckans höjdare

Kommer varje söndag att skriva ner de roligaste sakerna som hänt under veckan :)

- Stan med Becka
- Fina kläder :)
- Löning!!
- Tussilagos i diket
- Underbart vårväder!
- Kubb
- Mina nya löpskor
- Fynd från secondhand
- Födelsedagsfika hos Tess
- GRATTIS TESS!!

Tv eller inte tv??

Jag funderar på att fara på MediaMarkt och köpa en platttv till veckan.. Ska dock vänta tills det har lugnat ner sig med folk så man inte behöver vara där hela dagen.. Men jag tror inte att det kommer vara så mkt med folk efter helgen.. Hoppas jag iaf! ;)

Vet dock inte riktigt vad jag ska satsa på.. Blir alltid så velig när jag ska köpa it-grejer för jag vill ju ha nåt som håller ett tag.. Och som inte typ hackar eller flimmrar..
Får hoppas att man kan få bra hjälp där, men jag hörde på jobbet att dom hade mkt folk i affären som kunde hjälpa en.. Det kändes ju bra.. Det var dessutom flera från bageriet som hade varit där i torsdags och köpt platt-tvs så det kändes ju tryggt.. Frågade ut pojkarna ltie på jobbet vad man skulle välja, men jag tror nog att jag ska fråga på affären också.

Ska iaf ladda kontokortet så jag har lite peninga att betala med..Ska bli ganska kul att byta ut min lilla husvagnstv ;)


Powernap

Powernapen måste ju vara det bästa som finns! ;) Kände mig så himla sliten efter maten.. Kändes som om huvudet va 100 kg tungt!! Så efter att jag tog ut Phir på en liten runda så la jag mig i soffan och sov i typ en timme! Det va så himla skönt!!! Man känner sig mkt piggare efteråt så nu ska jag försöka tagga upp mig för min joggingtur.. Är dock inte alls taggad!!


Grattis Tess!



GRATTIS TESS 20 ÅR ! ! ! ! :D

Söndagmorgon 03.45

Då vaknade jag imorse!! Det var lite trögt att släpa sig ur sängen kan jag säga!! Var dock inte många bilar att trängas med på väg till jobbet! ;) SÅG 5 bilar på 1,75 mil!! ;) haha inte direkt så mkt.. Va några fyllon som inte hade farit hem än. Kändes lite konstigt att dom fortfarande vakna, men jag hade sovit och skulle fara och jobba...

Va på uppvägningen idag där man väger upp ingredienser till bröd... Är rätt tungt eftersom det är mkt lyft och säckarna är inte direkt små!! Fick testa på att göra olika sorters bröd så det blev lite omväxling.. Tiden gick faktiskt skapligt fort, men oj så skönt det var att få fara hem!! Dessutom var det superväder idag igen ute så jag satt mig och solade på verandan en stund när jag kom hem... Har dock ont i fötterna så jag gruvar för att stå i 11 timmar imorrn.. :/ Men då får jag iaf sova "ända till" kvart i 5 ;)

Ikväll ska jag inviga mina nya jogginsskor! :D


Roligt på jobbet?? ;)

Jarmo owns it!

Jarmo äger ju Robinson!! ;D Älskar kvällens program!! Speciellt Jarmos hämnd! Det fanns fan inte ett bättre ögonblick när Rafael åkte ut!! Så klockrent!!! Fast jag fattar inte varför dom inte röstade ut skitsnackarn Christian istället?! Fast ioförsig är han så klumpig så han vinner ju typ aldrig en tävling! Det är bara käften som går på den killen...

Ska bli kul att se när "kill-pakten" faller sönder! Eller det har det ju gjort redan när Rafael for hem!! Hoppas bara att Christian åker nästa gång!! Han kan då inte gnälla på att tv4 har klippt så att han framstår dåligt.. Han säger ju bara massa skit som man bara inte säger i tv om man är smart!!! Han är så falsk!

GO JARMO!!!! ;D

Flipflops +kubb

Idag har det varit så himla fint väder ute!! Soligt och typ 18 grader varmt!! Började med att ligga och sola lite på verandan. Sen spelar jag och Sofia alfapet och rummikub :D Jag förlorade såklart båda gångerna, men det va härligt att sitta i solen och kanske få lite färg..

Sen blev det kubb!! Va så himla mysigt att gå runt på gräset med flipflops och bara en klänning på sig!! :D
Slaktade Sofia första omgången men sen lyckades hon slå mig andar gången, bara på tur såklart ;) Riktigt härlig dag idag! Man blir så glad av solen!



Springtime



   

Sprang ut i solen och lekte fotograf idag!! Härligt, härligt!

Födelsedagsfika

Har precis kommit hem från födelsedagsfika hos Tess. Har ätit så mkt fika att jag mår illa!! ;) Hon hade bakat massa gott fika och tårtor och jag hade med mig bullar från jobbet också.

Satt och pratade massa skit tills vi tillslut beslutade oss för att det nog var dags att fara hem och lägga sig.. Men himlarns va trevligt det var!!! :D Men det kan ju aldrig gå fel när man har gott fika och trevligt människor! Men nu ska jag nog gå och sussa faktiskt.. ska bara låta sockerchocken lägga sig..

Sleep tight!

$ $ $ $ $ $ $

Idag kom lönen!!
Alltid den bästa dagen på månaden! ;D Känns riktigt bra med lite pengar nu!! Speciellt när jag har shoppat rätt mkt på senaste tiden..

Fick dessutom veta att vi har fått lönehöjning Skogaholms!! LOVELY!

$ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $

Nya löpskor


Har varit på stan idag och gjort lite ärenden. Började med att hitta ett par löpskor på rea på Intersport. Dom kostade egentligen 1400 men jag fick dom för 600! :D Så jag lämnade igen dom andra skorna som jag köpte i onsdags.. Så där tjänade jag 900 kr!! Känns ju alltid bra!

Köpte lite andra saker också ! ;) Gick upp på D&D och hittade en jättemysig t-shirt från Vila och den kostade bara 100 kr! Sen hittade jag ett par skor och två väskor på secondhand. Blev supernöjd med det! Älskar att hitta skor och väskor på secondhand eftersom det är så billigt! Men det är nog det enda jag köper från secondhand också.. Jag gillar som inte tanken på att inte veta vem som har haft kläderna innan eller hur äcklig den personen är ;)

    

McLeods daughters


Har nu sett hela serien ;) Jag är tragisk, jag vet men jag fastnar helt enkelt!! ;) Blev dock lite less på slutet men jag va ju tvungen att se hur det hela slutade.. Det största av charmen är ju den australiensiska dialekten och naturen!! Man blir riktigt sugen på att fara till Australien och bo på en farm ;)

Men nu ska jag nog gå och lägga mig.. Imorrn ska jag in till stan och göra lite ärenden..
Sov så gott!

Helt sick!

Som bekant så öppnade MediaMarkt ett varuhus här i Umeå och idag.. Skogaholms ligger på parallellvägen till varuhuset så det är samma infart..När jag körde till jobbet imorse runt kvart i 10 så var det kö hur långt som helst från varuhuset!!!

Som tur var så vare helt fritt på vägen dit så jag gled förbi alla bilar och kom fram till jobbet.. Men när jag sen skulle köra hem så var det ett helvete!!! Det va seriöst bilar överallt och kö hur långt som helst!!! Önskade att det hade funnits en separat fil för oss som jobbar ;) Det strömmade liksom en strid ström med bilar hela vägen in till stan och det va bilar över hela området!!! Fattar inte varför inte folk bara kan vänta en vecka?! Jag tror faktiskt att grejerna finns kvar då också! ;) Hoppas att det är lugnare dom andra dagarna så det inte är ett sånt där kaos länge till!!!

Jag fick fan världens chock!! Trodde verkligen inte att så mkt folk skulle fara dit första dagen!


Suprise suprise!



Jaha, nu sitter jag här och ångrar att jag va uppe så jävla länge igår! Dom ringde nämligen från Lernia imorse och sa att jag ska jobba idag mellan 10-18 idag istället för inatt, så det var bara att kliva upp! Va lite segt eftersom jag somnade 3 igår!!!

Kändes dock najs att slippa jobba inatt eftersom nattpassen är riktigt tunga!! Idag ska jag vara på tunnbröd och linje 4 på färskbröd så det lär nog gå bra.. Är ju dessutom en "kort" dag eftersom det inte är 11-timmarspass som jag hade inatt..

Men nu ska jag nog börja dra mig.. Måste fixa lunchlådan också!

I give up!

Nu orkar jag inte vara uppe längre!! Ska försöka vända dygnet lite för jag ska jobba imorrnnatt med att bryta bröd efter ugnen! Drygt som satan!!! Men jag är så jävla trött nu att jag tror jag kommer somna här i soffan snart.. Lär väl sova nog länge imorrn ändå. Ska faktiskt bli trevligt att sova ut ordentligt för en gångs skull måste jag erkänna!!

Har iaf precis fått reda på att jag ska jobba 1a maj så valborg är sabbad!! :( Jäkla skit alltså!! Såg ju fram emot att ha en riktig kanonvalborg som förra året!! Men icket.. Istället börjar jag kl 5 på morgonen efter så man kan väl gott säga att kvällen är rätt så förstörd!! PISS PISS PISS!

Dålig tv

Jag fattar inte hur man kan ha så många kanaler, men ändå inget att se på?! Desperationen har nu gått så långt som till A shot at love with Tila Tequila och plastikdoktor 90210.. Och då är det fan illa!!! :S

Kan inte nån kanal börja med bra program eller sända bra filmer?! dessutom måste man stå ut med reklampauser också! Känner mig lite bitter just nu så ni får ha lite förståelse.. Men jag blir så less på att det inte är nåt på tv!!! :S


oversize

Har varit på stan med Becka på stan idag! Hon övergav mig dock runt 3 för hon skulle hem på spanskan.. Jag shoppade iaf loss helt!! Finns så jäkla mkt fina kläder på stan nu!!! :D Hittade en kofta på rea på MQ, nya mjukisar på Stadium, cityshorts på H&M, oversize T-shirt Carlings och en T-shirt från JC. Köpte ett par joggingskor på i Stadium men sen upptäckte jag att det fanns mkt billigare skor på intersport så dom ska mamma få lämna igen imorrn..

Va uppe på D&D också och jag blev typ kär i allt!!! Speciellt alla oversizetröjor från Numph!! Ska nog gå in på nelly.se och kolla om jag inte kan hitta dom för en billigare päng..

   
 

Vårtecken!!


Blev superglad när jag hittade dom här i diket när jag va med Phir!! :D 
Ett klart tecken på att våren äntligen är här!!! 

Grattis Rebecca!!



GRATTIS REBECCA 20 ÅR!!!!!!!
I fredags var jag på födelsedagsfika hos Becka som fyllde 20! Stackarn hade bakat hela veckan, men det då var det supergott fika också, och massor med fika! ;) Tog med mig en vaniljlängd från jobbet för att bidra lite..

Det var en ritkgit trevlig kväll med supertrevligt sällskap, gott fika och massor, massor med prat! :D Va förståss den som stannade längst och kom inte hem förrän halv 2!

Så tack till födelsedagsbarnet, Tess, Semhar, Micke, Jonas, Maque, Emmy, Frida, Maria, Sandra och Emma för en supertrevlig helg!! Den possitiva nyheten är ju att Tess fyller år på söndag så då blir det förmodligen en repris! ;)
 

Nakendans

Hahah jag vet inte riktigt om jag behöver lägga till nåt.. Man blir som lite generad samtidigt som road samtidigt.. Personligen satt jag mest och väntade på att nån skulle tappa knäckebrödet och visa hela härligheten! ;) Grymt modigt gjort!!! :D


Klockrent!!

Jag älskar dom här videorna! Dom är så fruktansvärt klockrena!! ;D
Om ni har katter så kommer ni att kunna känna igen er så sjukt väl!!!




Puuuh!

Nu har jag jobbat 22 timmar på två dagar!! Det är riktigt tufft att jobba från 06.00 till 16.45! Speciellt när allt går dåligt!! Jag har mest hamnat längst ute i packen med att lägga bröd i kartonger och stapla på pallar.. Är inte direkt roligt.. Det är desstom asjobbigt att stå där eftersom det är så kallt!! Dessuom så pajjade kartongmaskinen och funkade inte på hela dagen! :( Hatar när inte maskinerna fungerar!!!

Trots att det kändes omöjligt så var passet tillslut över och jag for hem!! Va superfint väder ute när jag gick ut på parkeringen!! Man ser ju som nästan aldrig solljus inne i fabriken så det är ju alltid en trevlig överraskning när det är soligt ute! Skippade jackan och körde hem med öppet fönster! Vår, vår, vår!!

Men nu ska jag ta igen mig lite för nu har jag bara torsdagsnatten kvar i veckan att jobba! :) Imorrn ska jag nog kanske gå på stan med Becka :)

Midas

Var hos Midas(min sköthäst) i Söndags :) Hade inte varit där på jättelänge, men jag va så himla sugen på att ta en runda i skogen. For ut barbacka i skogen och råkade rida vilse lite för jag skulle prova en ny ridväg... Det visade sig tillslut att jag bara hade ridit runt i en cirkel. haha så det kan gå! ;)
Det va iaf superhärligt i skogen!! Det va soligt och varmt och Midas va duktig.. Va grymt härligt att galoppera fram !!!

Tyvärr så innebär ju vår hos en häst MASSOR MED LÖSHÅR!! :S Stog i typ 45 min och skrubbade med en massageskrapa för att få bort allt löshår.. Tillslut blev det en hel hög! Dessutom hade jag typ halva hästen på mina byxor och jacka..


Massa med hår!! ;)


Trött, men nöjd i solen!! :D

Shoppingdag

I onsdags tog jag mig äntligen in till stan! Gick på stan med Tess och Becka :) Hittade en massa roliga saker! Och äntligen kunde man gå runt utan jacka på sig! Wundebaart! Hittade en klänning på Lindex, en kofta på rea och ett par solglasögon på H&M :) Till sist blev det en scarf från Åhléns. Blev dessutom lite småsaker.. Härligt att få spendera lite pengar asså!

      

Två flugor i en smäll?




"Ett par i 20-årsåldern hade sex när de körde på motorvägen mellan Asker och Drammen i Norge. De upptäcktes av polisen och det hela slutade med att mannen miste körkortet och hans sambo måste köra bilen hem.
- Det visade sig att paret hade samlag under färden. Mannen, som körde bilen, hade kvinnan i knät, sade operationsledaren. Polisen filmade hela händelsen och har därför bra bevis mot paret."

Välkommen till min nya blogg!

Eftersom min gamla blogg på blogspot slutade att fungera av någon konstig anledning så har jag nu skaffat mig en ny blogg som faktiskt blev mycket snyggare än den förra! ;) Men då har jag fått sitta och pyssla på med att fixa till min blogg i två kvällar!!!

Men visst blev det fint tillslut?! Tycker jag iaf! Kommer att skriva lite up-to-date så att ni som faktiskt följde min gamla blogg kan läsa ett par av mina gamla inlägg som inte gick att läsa på den förra bloggen..

Enjoy!


RSS 2.0