Skattjakt

Kom precis hem från att ha haft filmkväll hos Mia med Bea :D
Innan vi såg filmen så for vi dock till Hagaskolan och letade efter en skatt som Mia va astaggad på att hitta! ;) Det är nämligen en skattjakt som är igång på ett forum som Mia besöker som pågår i Umeå.. :)
Vi grävde alltså först igenom en hel hoppgrop med två små barnspadar, men hittade den inte!! Det va lite folk som spelade kubb bredvid på gräsplanen och efter en stund kom dom över och frågade vad fan vi höll på med ;) Vi insåg hur jäkla dumma vi måste ha sett ut!! ;)


Mia gräver gärnet!! ;D

Vi såg sen att det fanns en beachvolleyplan längre bort som också stämde in på ledtrådarna, men där vare folk som höll på och spelade så vi bestämde oss för att komma tillbaka efter filmen..

Efter att två till ledtrådar hade lagts ut så va vi helt säkra på att den va nedgrävd i beachvolleyplanen så vi skyndade oss så jäkulst för att hinna dit innna nån annan skulle hitta den!! Alla tre va svintaggade och VI HITTADE DEN!!! :D
En himla mysig kväll med en liten rolig utväckling eftersom skattjakten inte direkt va planerad ;) haha


SKATTEN!!!

Men nu ska jag isäng för jag måste försöka vända tillbaka dygnet.. Kom inte isäng förrän 3 igår så det blir skärpning ikväll...
Sov sött allihop!


Kommentarer

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0