Gitarrspel + gamla hippies + sheerare + gratis ol = ROJ!

Dagen efter var vi i Tahora som ligger bara 2 mil fran farmen for att hjalpa Porky med sheeringen.. Det regnade dock sa han hade bara fatt in en del av faren under tak vilket betydde att det inte skulle bli en lang dag. (Jiho!) Man kan namligen inte raka faren och ullen ar blot for den moglar om man pressar ihop den + att det inte gar att sheera eller hantera ullen..

Idag var det en "closed board" vilket betyder att skjulet ar utformat sa att sheerarna star som i en korridor mellan dar faren kommer in och dar dom far nar dom ar klara.. Alltsa ar det ratt trangt att trycka fram massa ull nar det ar 4 sheerare som svingar runt far all over the place. Rakade ga in i huvet pa Ash som stog langst ut + att jag slog han i huvet med sopen.. Dom skrattade dock bara at mig.. Becka var inte sa mkt battre heller for hon slog Benjy i huvet med sin sop.. ;)
Musiken gick pa topp den har gangen ocksa vilket gor det betydligt roligare.. Man blir som less pa ljudet av baande far och surret fran rakmaskinerna..

Efter att vi var klara med sheeringen gick alla (nagra trakisar gick hem) och satte oss i festlokalen som lag precis bredvid och drack ol.. Det ar jattemysigt att sitta dar och dricka ol med folket man har jobbat med hela dagen! Dessutom fick vi sallskap av agaren till stallet + hans hippievanner. Det var riktiga gamla hippies med langt har, skagg och hatt pa sig! Hur harliga som helst! Sen satt vi dar i vara ackliga sheeringklader och festade. Alla andra hade ombyte med sig sa dom tog en dusch och bytte om men jag och becka satt dar i vara ackliga klader som var fulla med ull och luktade svett+far. Hade nog inte riktigt funkat hemma!

Efter ett tag tog kocken fram gitarren och spelade musik som alla sjong med i eller diggade med till. Dessutom bildade vi som ett litet band med massa konstiga instrument. Dom hade forutom gitarren en bas gjord av en tralada, en pinne och ett rep, salt,-spikmarackas (saltkar/spiklador som man skakade) trummor och en pinne med kapsyler fasta pa som gjorde att det skramlade. Var sa himla mysigt att bara sitta dar och sjunga! Jag och Becka gav ett solo med Dancing Queen som var mkt uppskattat! ;) haha

Forutom lonen vi fick (totalt for bada dagarna typ 600 kr) sa fick var det dessutom fri tillgang till gratis ol vilket ledde till att det blev ett par stycken. Eftersom kvallen gick sa for mer och mer folk hem och tillslut var det bara jag, Becka, Ash och Porky kvar. Vi hade dock sa himla kul sa nar klockan var runt 5 beslot vi oss att ga isang. Hippisarna tog fram madrasser och sen sov vi dar allihop pa dansgolvet. Eller ja Porky sov i sin bil och Becka la sig i koket for att fa lite vame.. Det var ju utomhus eftersom hela festlokalen bara tacktes av ett tak, men jag hittade nagra filtar och en skummgummibit som jag la over mig. Var dock inte det renaste i varlden men det gjorde inte sa mkt.

Var dock slitet att vakna upp dagen efter runt halv 9-tiden! Alla sag ratt slagna ut efter en 15-timmars fest!
Blev en hel del ol under den tiden eftersom man inte kan sitta lange utan en ol i handen for da far man en till oppnad och klar.

Blev dock ratt trackade nar vi kom hem igen runt 9 pa morgonen med ullkladerna som vi haft pa sig sen 7 pa morgonen dagen innan! Hade dock sa sjukt kul att ingen fest nansin kommer mata sig med den har!! Vad kan liksom sla att sitta med asskona bonder och gamla hippies och sjunga och spela gitarr?!

Alskar att det ar sa himla avslappnat pa det har stallet att det ar inte sant! Man kan liksom sitta dar och lukta skit, men det ar ingen som bryr sig!! Hur underbart som helst! Kommer sakna alla manniskor for dom ar sa himla skona! Stackars er som har last anda hit, men jag forsokte faktiskt korta ner det hela. Det gar dock inte att prata nog om hur kul det var och hur harliga manniskor det ar!

Angrar dock sjukt mkt att jag inte tog med kameran!!!


Kommentarer

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0