Luddbehandling och krastruller utan handtag

Vi ar nu i Lake Taupo som ar Nya Zeelands storsta sjo. Det ar riktigt mysigt har och inte alls daligt vader! :) Annars har regnet forfoljt oss nu ett bra tag! Vi var i Wellington i 2 dagar och da var det bara skitvader hela tiden!! Dessutom blaser det ju typ isvindar dar sa det va inte sa kul, men har ar det harligt aven fast det ar muligt.. 

Vi bor pa Tiki Lodge som vi blev tipsade om av en Italiensk tjej, men hon hade nog inte sa hoga krav eftersom det inte ar ett toppenhostel! Dom har typ en kastrull med handtaget kvar pa, buckliga stekpannor och dom stanger allmanomradena kl 10.30 vilket ar hur dumt som helst! Da maste ju alla sitta i korridorerna istallet vilket stor dom som sover! Enda hostelet nagonsin som stanger allmanomradena! Det ar ju meningen med ett backpackers att man ska sitta och sallskapa!

Vi skulle dessutom forsoka tvatta igar, men det slutade med att vi fick handtvatta allt istallet! Maskinen skojlde typ ingenting alls + att alla klader blev tackta i ludd.. Inte speciellt kul! Men man lar ju anda kasta alla kladerna man har anvant har for dom blir inte sa frascha av dom har tvattarna! Men dom luktar val battre iaf. ;)

Som ni kanske sag sa hoppade vi bungy idag och sen gick vi och treatade oss med fish & chips till lunch vilket va riktigt gott! Ikvall blir sista natten har i Taupo och sen bar det av till farmen i en vecka om vi kan fa tag pa dom. Det ar ju langdistanstavlingen dar idag sa dom ar val lite upptagna.. Far nog sla dom en pling ikvall bara sa att dom kommer och hamtar oss.


Lake Taupo



Maria: Jag vet inte sa mkt om langdistanstavlingar jag heller, men vi fragade ju lite om det iaf. Man far ju se till sa att man inte pressar hasten for hart men jag tror nog att dom kor ratt hart med dom. Deras traning ar att galoppera uppfor "kullarna" har sa hastarna har ratt bra kondis. Det gar ju som inte att fara ut pa en ridtur utan att fara uppfor och nedfor kullarna/bergen och deras hagar ar ju typ 3 berg ocksa sa ;) Ska man rida nedfor maste man alltid hoppa av och leda och dessutom om man maste oppna grindar vilket ar ratt ofta om man ar ute och rider, men pa tavlingen ar dom flesta oppna. Dessutom har dom ju "checkingpoints" efter vagen dar det ar ett antal kontrollanter som kollar hjartat och lungorna pa hastarna och dom far inte fortsatta forran pulsen har kommit ner till ett visst lage.


Kommentarer

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0