Solbranna och delfiner

Idag har vi varit pa en riktigt harlig battur!!! Vi akte pa "the creamtrip" som ursprungligen var en bat som for runt till alla oar i Bay of islands med mjolk och mat till alla dom som bor ute pa dom sma oarna. Den var inte alls sa farligt dyr men anda fick man mycket for priset!
Vi fick aka genom "Hole in the rock", sag delfiner och dessutom fick vi se alla oarna i Bay of islands istallet for att aka pa dom specifiserade batturerna. Finns en som bara kor genom hole in the rock och sen en som for och kollade pa delfiner..

Vi for ut 09.30 imorse och kom tillbaka 16.15 sa det var en heldags tur. Vi for runt och kollade pa alla oarna runtom har och dessutom fick vi se DELFINER! Dom simmade precis innan baten och jag stog bojd over relingen och da simmade dom precis under en!! Hur coolt som helst! Dom ar dock storre an vad jag hade vantat mig! Forst sag vi Flasknosdelfin och sen sag vi en flock med Common Dolphin som var mkt mer lekfulla!
Dom ar dock hur sota som helst!

Vi stannade pa lunch i en jattefin bukt och fick ligga dar och sola i en timme. Hur najs som helst! Vi hade klarbla himmel hela dagen och det har varit riktigt harligt vader!! Pa baten satt vi pa soldack hela dagen trots att man fick tacka sig nar dom korde lite fortare for da blaste det ratt kallt. Brande oss litegrann, men inte alltfor farligt ;)

Vi sag bland annat stranden dar Kapten Cook steg iland.. Man kunde nastan se hans fotavtryck ;) haha
Annars ar det som mest ororda oar.. Endel ar agda av staten och endel ar agda av privatpersoner. Skulle vara ganska najs att aga en egen o faktiskt. Dock skulle jag inte kunna bo dar eftersom det ar ratt avskilt kan man ju saga! ;) Baten som kor The Creamtrip far runt med mat och post till personerna som bor dar 3 ggr i veckan. Vi stannade till ett par ganger vid personers bryggor och lamnar en kartong med mat pa deras brygga. Ratt najs livstil om det passar en.. (sofia, nagot for dig??)





Flasknosdelfiner! :)

Common dolphin



Hole in the rock


Det var lite tajt att ta sig igenom med baten, men becka ser ju iaf lugn ut ;)


Inte alltfor tokigt!


Inte alltfor dalig utsikt fran lunchen! Var dock lite vasst med alla snackskalen pa stranden.
Stackars, stackars mig! ;)




Kommentarer
Postat av: Sofia

Det låter definitivt som något för mig! Ser dock lite väl tropiskt ut... hur varmt är det där? Och hur långt från fastlandet är det? Låter som att det skulle va rätt långt om båten bara går tre gånger i veckan. Mysigt.

2009-12-18 @ 13:20:08

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0