WHANGA RULES!

Nu har vi varit pa farmen en till vecka. Vi ar nu i Hamilton och ska till Northland imorgon.

Veckan borjade i iaf med att vi for pa julavslutning pa skolan. Barnen hade forestallningar och sjong julsanger. Var riktigt sott, men lite val langt.. Efterat fick man ju forstass mat for man kan ju inte ha en samling utan att ata efterat ;)
Efter att "showen" var klar gick "vi unga manniskor" till puben och partajade. Den har gangen var det mkt mer ungt folk eftersom alla har kommit hem fran universitetet over jul..
Ar anda sa himla annorlunda fester har! Vi satt utomhus och drack ol och pratade om allt mojligt konstigt..
Dock var det snuskigt kallt, men da ar den nan som springer ivag till "uten" (bil med flak, en "farmbil") och hamtar en fleestroja som luktar far ;) Dock fros jag anda sa da gick han och hamtade ett tacke ur sin bil.. Haha! Underbart!
Det ar dessutom sa himla billig dricka har! En ol kostar pa puben runt 20 kr och sen kan man kopa "take-away" innan man far vidare for 10 kr!!! Men man behover inte direkt kopa manga sjalv eftersom sa fort man har handen tom sa kommer det en ny genom fonstret ;) hahah

Det ar sa himla underliga manniskor pa det har stallet, men dom ar sa underbart harliga anda!
Var dock lite jobbigt att kliva upp dagen efter och springa runt pa bergen och valla kor.. hahaha

Pa Torsdagen blev vi vackta kl. 07.20 av Maeve som undrade om vi kunde fara till en granne, Daniel/Porky (vi daggade at han forra gangen) med rousing (sopa bort ullen och sortera den) Det var bara att hoppa upp ur sangen och ata frukost och sen fara ivag.. Det var 3 sheerers och jag och becka som rousade..
Dagen gick faktiskt skapligt fort for det var roligare folk som sheerade och dessutom korde dom musiken pa max sa man sprang runt dar med broomen och sjong! Fast mot slutet jobbade man mest bara mot att det skulle bara slut och man kunde satta sig i solen och ta en kall ol eller tva. Det ar ju som tradition att alltid dricka ol efter man ar klar med sheeringen och det ar himla trevligt!
Gjorde nog inte bort oss for mkt heller for dom ville att vi skulle hjalpa dom igen nasta dag..


Kommentarer

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0