Wellington






Nya Zeelands langsta pir


Maorikyrka i Tikitiki




Glada backpackers i vattenfall! Svinkallt i vattnet dock!


The Champangepools utanfor Rotorua


Kokande lera..



Sa har manga lamm dockade vi forsta dagen - 393 st!

Gammel-Jodi


Ja, vad kan man saga??




Sheering...


..lunchpaus


Becka pa 1,2 miljonershasten Ghandi.. ASNYGG! (Becka alltsa)


Ratt skaplig utsikt fran Mist :)


Biljard pa lokala puben i Whangamomona

Nu fick jag iaf in ett par av bilderna.. Fortfarande inte alla men man kan ju inte forvanta sig perfektion.. Trots att man betalar for det ;)

Vi ar nu framme i Wellington iaf.. Eller vi kom hit med taget igarkvall.. Det kandes trakigt att lamna farmen for dom va sa himla gulliga!! Vi kanske far tillbaka dit en vecka innan nar vi ska upp till Auckland igen..Glomde mina regnklader dar sa det skulle ju vara bra att fara tillbaka och hamta dom! ;) Kanns som att vi kanske blir lite less pa sydon eftersom det blir annu kallare + att vi har sett ett par berg nu! ;) haha
Det ska bli harligt att komma till Australien sa man kan sola trots att jag faktiskt fatt lite farg.. Det var riktigt harligt vader pa farmen faktiskt sa vi hann tom ligga och sola lite!

Sista dagen pa farmen var saklart en stor sheeringdag.. Wiho! ;) Vi fick dock smita efter eftermiddagsfikat for att hinna med en sista ridtur! Det va superharligt! Vi for ivag sjalva upp i bergen pa en langtur! Riktigt harligt fast det ar lite jobbigt nar man maste hoppa av for att oppna och stanga grindarna och for att leda dom nerfor berget.. Men annars ar det riktigt harliga hastar!! Vi kramade pa i full galopp eller ja, jag och Mist kramade pa med vara korta ben och Becka slappte av lite pa Ghandi! ;) haha Det ar ratt mkt krut i bada tva, men Mist valjer oftast att bocka och Ghandi vill bara springa!

Idag ar det dock en ratt fin dag! Igar va vi duktigt griniga efter en SEEEG tagfard for taget gick typ i 50 km/h! Dessutom var det bara 5 vagnar eftersom taget maste kunna svanga ;) haha Vi va dessutom forsenade sa vi kom fram 20.00... Vi hade fatt tips av Maeve att det fanns ett backpackers mitt emot tagstationen och dar hamnade vi! Det va inte sa dyrt faktiskt och det ar helt ok.. Vi sover dock i ett mixed dorm med 20 sangar sa det ar tur att man har ogonlappen fran flyget! Dessutom ar det en huvudgata nedanfor fonstret och tunna glasrutor, men det gick bra att sova anda! Vi kopte mkt mat igar sa att vi har ett par dagar.. Annars slutar det alltid med att vi inte har nan mat och det finns ingenstans att kopa heller.. ;) Vi ska nog stanna har i Wellington ett par dagar och sen ta ferjan till Picton pa sydon pa sondag kanske.. Inget planerat dock.. Backpackerset va dessutom fullt i helgen sa vi maste hitta nan annanstans att bo i overmorgon.. Imorrn blir det dessutom fortsa shoppingrundan! Vi ar bada sjukt shoppingsugna eftersom vi typ inte har shoppat nat hittills... Orsaken ar helt enkelt att det har typ inte funnits nanstans att handla klader! ;) Sen har vi ju snalat ratt mkt ocksa..
Har finns det dock en harlig lang shoppinggata sa imorrn blire harligt! Fast det ska ju ga att pressa ner i ryggsacken sa det blir nog inte for mkt..

Hoppas alla har det bra darhemma och jag aterkommer nog nan annan dag med bilder.. Forhoppningsvis ;) Jag rapporterar dock om jag lagger in dom pa facebook ocksa sa ni gammelfolket inte behover logga in i onodan :P

Kramkram!








Kommentarer
Postat av: Sofia

Va kul att få se lite bilder :) mor har ju skaffat facebook nu, så vi får väl gå in där och kolla också!

Tåget lät ju mysigt, om det går sakta hinner man ju se på omgivningarna :)

2009-11-12 @ 11:47:51
Postat av: Berit

Det är bara att önska er lycka till mot okända mål. Låter konstigt att du vill ha mera i ryggsäcken att släpa på!!

När det gäller sol och Australien så vet de öborna att skydda sig för solen för hudcanserrisken är hög på den där sidan klotet.

2009-11-14 @ 21:16:53

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0