Picton

Nu har jag lagt upp nya biler pa facebook :) Det funkar fortfarande inte har pa bloggen sa ni far sta ut med att ga in pa facebook ;)
Vi ar nu framme i Picton.. Det ar inte sa mkt att gora har eftersom det ar en valdigt liten stad.. Om ni ska hitta den pa kartan ar det inte sakert att den finns med ens for den ar sa liten ;) Vi ska iaf vara har tva natter till innan vi far vidare.. Idag har vi inte gjort speciellt mkt.. Tog en liten promenad genom "towncenter" vilket inte var speciellt stort.. Dock storre an vad jag vantade mig! Det fanns tom EN kladaffar med asdyra, dock jattefina, klader.. Den mest valbesokta affaren ar iaf den enda stora mataffaren har! ;) Vi har typ gatt dit 4 ganger sen vi kom hit runt 5 igar ;)
Idag har det varit riktigt fin vader utom dom kalla havsvindarna men igar var det fruktansvart kallt! Vi var nog beredda pa att boka om flyget tidigare till australien for att slippa kylan! Idag har vi dock solat vid vattnet och det va riktigt mysigt faktiskt! Bada tva har fatt ratt mkt farg anda! Becka har "tappt igen" luckan som blev efter att luggen lag och jag har fatt marken efter vart vaskan gick.. Inte speciellt snyggt, men vi blir ju bruna iaf! ;)

Det blir nog inte speciellt mkt mer vi kommer gora imorrn heller av den enkla orsaken att det inte finns nat att gora! Ja forutom Picton museum som har en neonskyld i fonstret! ;) haha Nya Zeeland ar konstigt!
Vi har iaf tvattat idag, men eftersom det bara gar att tvatta kallt och den tvattar i 20 minuter sa tror jag faktiskt att det blev skitigare av att vara i tvattmaskinen! Det va konstiga flackar och gras overallt pa kladerna ;)
Imorrn blir det nog en vittvatt sa ni ser, det blir en fullspackad dag! Hoppas det ar soligt sa vi kan sola lite mer..

Men nu ska vi nog snart gora annu en lyxmiddag och sen blir det gratis chokladpudding med glass (ja, det va darfor vi tog det har hostlet!) Dessutom far man gratis frukost ocksa! Om man da raknar peston och brodet vi fick i Wellington + vitloksdressingen och coleslawen vi "fick" gar vi ju snart plus! ;) haha vi ar sanneligen busiga sma barn!

Hoppas allt ar bra med alla dar hemma och ha det bra tills nasta gang vi hores..
Kramkram


Kommentarer
Postat av: Berit

Ja, ni behöver då inte gå hungriga hör jag. Bra så.

Jag har gått runt byn i dag och stoppat handaffischer i brevlådorna som en påminnelse att vi har missionsauktion på lördag. I morgon blir det dop i bönhuset - det är lilla Alva Alexandersson som ska döpas. Gick in till Magdalena för att prata och fick då veta att de har en au pair som hjälp. En söt 25-åring från USA.

2009-11-14 @ 21:34:40

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0