Jag alskar gratis internet!

Det va ju hur underbart som helst med gratis internet! Man far en timme at gangen och det ar bara att ga och ta en ny tid om man vill sitta mer! Helt underbart!
Idag star iaf antligen shopping pa shemat!! <3 Ar hur taggad som helst!!
Vi har ju som aldrig kunnat shoppa eftersom det bara har varit sma skitstader hela tiden! ;) haha

Vi har dessutom gjort upp nagot av en reseplan ocksa. Eller ja, sa nara en plan vi kan komma. Det ar ju som mest bara alper och natur har pa sydon sa vi gor en liten Anna-och-Rebecka-anpassad tripp! ;) Vi ska nog stanna har tills pa sondag och sen bar det formodligen av till Lake Tekapo. Vi pratade med en tysk tjej igar som hade varit typ precis overallt pa sydon sa hon kunde som utesluta de grejer som vi borde se.. Ingen av oss ar ju speciellt mkt for vandringar och fagelskadning och skit sa vi tar en liten kortare tripp.. Forst hade vi ju tankt fara ner ostkusten(som vi gor) och sen vanda i queenstown och sen fara upp vastkusten, men vi skippar vastkusten helt och hallet for det ar anda bara massa apler och glaciarer och skit! ;) Sno kan man ju se hemma!
Vi ska ner till Queenstown forstass, men vi vander nog dar, far till Wakaka(eller vad det nu hette) och sen upp igen samma vag.. Sen innan va tar farjan over igen ska vi till Nelson och Golden Bay vilket ligger hogst upp pa at vaster.. Dar ska det tydligen va jattefint!
Dar ska vi nog forsoka fa lite fruktplockarjobb ocksa.. Blir nog antingen applen eller vinodling.. Ar formodligen lika trakigt sa det spelar nog inte sa stor roll..

Hoppas det ar riktigt kallt darhemma for det ar det har ocksa! ;) idag ar det molnigt och kommer formodligen att regna, men egentligen ar det nog ratt bra for varan hud eftersom min nasa har varit brand sen vi kom hit typ ;)

Kramkram


Kaikoura


Det va snuskigt kallt att ga till salstallet! ;)


Dom ar ju faktiskt ratt frana egentligen!


Jag och becka fick alltsa inte ga in ;)


Christchurch



Sofia: Nej dom dyker inte upp direkt under baten ;) Det har iaf aldrig hant pa 20 ar..
Va dock ratt maktigt med sa stora djur!



Kommentarer
Postat av: Maria Hansson

Ööööh, min spontana kommentar till shoppingen: HAR NI INTE NOG PRYLAR ATT SLÄPA OMKRING PÅ??? Men OK, det är ju ni som ska bära... Hoppas att resan fortsätter lika kul som den verkar ha börjat! Såg bilden du lagt ut på FB: Stackars kalv! Han vet väl inte hur det ska vara här i livet! Men han var ganska söt!

2009-11-19 @ 18:43:27
Postat av: Berit

Vackra bilder. Tala inte om skit när det gäller vandringar och vackra vyer. Kram Berit

2009-11-19 @ 20:32:45

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0