Queenstown

Oj, nu har det hant grejer igen! ;) Vi ar framme i Queenstown nu efter att ha varit i Tekapo igar. Dar sag vi pa Lake Tekapo som bjod pa en jattevacker utsikt i soligt vader! Dock hade jag fel installningar pa kameran sa bilderna ser lite konstiga ut, men Becka fick battre bilder men hennes kamera ar ju lite underlig..
Vattnet ar nastan overkligt turkost och runt om sjon ligger snotackta berg och bruna kullar.
Hur mysigt som helst! Spenderade kvallen pa en stock vid vattnet och lyssnade pa gamla klassiker fran ett par som at middag vid sin bil. (lat som varsta bilden dar!)
Dock jattemysigt och forsta riktigt harlig kvallen! Sen drog vi oss tillbaka till hostlet(som var sa fullt att jag fick sova pa madrass) och spelade kort och at kakor med en jattesot tant med hennes man som askadare ;)

Nu ar vi iaf framme i Queenstown och bor pa "Bungi backpackers".. Det ar ett helt ok hostell bortsett fran ett helt vardelost kok! Det ar bara en kokplatta som fungerar nagorlunda och det finns ingen ugn forutom en liten miniugn som det star "Caution" pa! ;) Blir nog mest bara nudlar och pasta har! ;) Jag tror dock att vi stannar har tills pa fredag innan vi drar oss uppat igen. Idag har det dock varit superfint vader och det blev sjukt svettigt att slapa ryggsackarna uppfor den enorma backen som leder till hostlet! ;) Vi har nu iaf varit och handlat mat sa vi klarar oss tills vi ska fara harifran.. Det lar ju anda sluta med att vi springer till mataffaren varje dag men man kan ju latsas! ;) Dock var det inte alsklingen "Pak' N Save" sa det va ratt dyrt! Annars alskar vi Pak' N Save!

Queenstown ar en valdigt mysigt stad iaf men inte speciellt stor. Dock ar det backpackers overallt! Dom har 15 hostels har i stan sa det finns endel att valja mellan!

Hoppas alla har det bra darhemma iaf med julshoppingen och stressen ;)


Botanic Garden i Christchurch




Christchurch





Lake Tekapo med konstiga installningar




"mum-shot" ;)








Sa otroligt badarande!

 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Du ser ut att ha fått lite färg i alla fall (:



Jag stressar faktiskt inte alls med julshopping. Din klapp kan jag ju köpa framåt mars... :p

2009-11-23 @ 10:09:53
Postat av: Annelie

Jag blir avundsjuk när jag ser på dina bilder, det är en jävligt häftig upplevelse att fara på en sån här resa :D

2009-11-23 @ 12:01:05
URL: http://aalltid.blogg.se/

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0