Shopping finally



Det var sjukt kul att fa ga och shoppa en hel dag! Hittils har det ju pa sin hojd varit en kladaffar/stad sa det var en fin omvaxling med ett par stycken! ;) Det ar ju inte varldens shoppingstad direkt, men dom har ju iaf en shoppinggata! Jag hittade ett par badshorts, en supermysig pyjamas och en helt underbar tunn jeansaktig troja!
Den var kanske lite dyr, men oh sa underbar! Dessutom blev det ju 2 manaders shopping pa en dag! ;)

Idag ar det iaf jattefint vader ute med sol och nastan ingen vind (peppar, peppar) och vi ska anvanda dagen till att strosa runt i den botaniska tradgarden och se katedralen. Vi ska nog kanske ga upp i tornet ocksa for det kostade bara 30 kr! Annars brukar dom ju ta asmkt pengar for minsta lilla grej! Tror dock att kyrkan ar gratis vilket ar alldeles toppen! Imorrn ska vi mota upp 3 tjejer vi traffade i Kaikoura och ga ut och ta ett glas eller nat. Vi sag en Irish pub igar som verkade mysig! Annars finns det en pub som heter "the woolshed" sa dar lar vi ju kunna smalta in! ;)


Kommentarer
Postat av: mamma

Låter ju kul med shopping och fint väder.

2009-11-20 @ 08:39:35
Postat av: Berit

Vilka vackra bilder! Roligt få se lupiner, dem känner vi ju igen. Så glest det var i bänkarna i kyrkan. Jag var på gudstjänst i Vasakyrkan i går och där var fullsatt och kommande söndag är det 1:a Advent och då får vi sjunga "Bereden väg för Herran....." Sen blir det saffransbröd också!!!

Kram Berit

2009-11-23 @ 15:06:59

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0