Sol/regn

Nu ar vi i Nelson och har varit har sen igar.. Det va jattefint vader igar sa vi lag och stekte i solen och glassade runt i sommarklader!! Nelson ar ju typ varldens basta stalle nar solen skiner ;) Det ar billig mat, varmt ute och vi bor pa varledns basta hostel! Va hur najs som helst! Planen idag var att fara till stranden, men det regnar idag sa istallet har vi varit pa internetcafeet hela morgonen och bokat massa grejer.. Ar inge kul att boka, men det behovs ju ibland faktiskt. Imorrn bar det av over till Nordon och Wellington.. Alltsa sager vi forval av sydon nu..
Ska bli harligt att komma lite langre norrut sa vi far lite mer sol!

Vi hade tankt oss att ga ut pa puben igar, men nar vi kom ut var allt nerstangt och svart.. :/ Sadar roligt.. Dock var det ju en sondagkvall, men stallet ar ju fullt av backpackers sa dom kan val ha oppet iaf?!

Vi var i Blenheim igar en natt pa ett riktigt skithostel, men dom kunde tydligen hjalpa en med att hitta jobb. Dock var det tydligen jattesvart att fa jobb och vi fick inga telefonnummer eftersom vi skulle checka ut sa jag tror nog att vi skiter i att jobba ;) Det ar ju harligast sa.. Dessutom ar det sa himla pissig lon att det ar inte sant! Man far typ 70 kr i timmen och man far ju jobba som ett djur.. Vi far istallet over till Nordon och soker oss uppat.

Det lar nog bli en vecka till pa farmen for vi var sa valkomna tillbaka.. Dom ska ha en langdistanstavling dar den 6e och det later som att dom vill att vi ska vara med.. Vet dock inte om det kandes sa himla najs.. ;) Jag kan ju som ingenting om langdistans och ingenting om hasten man har.. Men det hade varit kul att se pa! Dock tror jag inte att vi hinner dit tills da utan vi far nog dit lite senare.. Dock skulle det va kul att fara tillbaka for dom ar hur harliga som helst!

Hoppas allt ar bra med alla darhemma!
Kramkram



Kommentarer
Postat av: Berit

Pissig lön?? 70 kr./tim är väl bättre än ingenting? Du kan inte jämföra med Skogaholm. Du är på NZ nu och det är roligt att du trivs och har allt du behöver.

Vi har det här också- kram Berit

2009-11-30 @ 22:10:41
Postat av: Maria Hansson

Långdistanstävling! Vad kul! Hur långt är det? Det jag vet om distans är att man inte kan rida på hur snabbt som helst, för då finns det risk att hästen inte orkar+ att ryttarna brukar få otroliga skavsår och inte kan gå på flera dagar efteråt... Men delta ni, det ska bli kul att höra dina kommentarer efteråt...

2009-12-01 @ 21:05:02

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0