WE LOVE FERGBURGER!!!


Det har ar det absolut godaste jag har atit i hela mitt liv!!!!
Vi fick hora fran massa folk att man bara var tvungen att ata en Fergburger om man skulle till Queenstown sa vi gick dit.. Och den var sa snuskigt god! Finns inte ord att beskriva!

Dom kostar typ 55 kr kanske och som ni ser ar dom av vesantlig storlek!! Dessutom kopte vi till strips och fick typ ett kilo var! Inte som fisforpackningarna pa frasses har inte! ;) Det ar hemgjort brod, lokalt kott och hemgjorda hamburgare och farska gronsaker! YUMMIE!!!

Alla som nagonsin ska till Queenstown MASTE ata en fergburger.. Det ligget pa Shotover street och ar inte alls en stor restaurang utan ar i samma storlek som Subway hemma och jag tror fakitkst det ar lite av grejen! Kon gar anda ut pa gatan och man far vara glad om man far nanstans att sitta.. Dom har dessutom t-shirtar och kepsar man kan kopa + en fansida och en grupp pa facebook ;)
Vi kunde ju inte ata nudlar kvallen efter sa vi gick dit igen men at bara hamburgaren den gangen.. Strippsen blev lite mkt nar man inte ar van att ata mkt. Vi typ rullade hem med halva stripsen i en doggybag ;)

AH JAG SAKNAR FERGBURGER!! Kommer ju aldrig mer att fa den!


Kommentarer

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0