Bildrapportering as promised




Underbara lyxhotellet i Singapore!! ♥



Satt ute i varmen i Auckland och planerade farmerna!

STEEEEEEK till frukost!

Auckland sky tower

Sa nu har ni fatt lite bilder att dregla over! ;)
Vi sitter nu pa ett superbra hostel i Rotorua och ska snart gora en fabolous middag bestande av nudlar och.... nudlar ;) Har suttit pa bussen hit i typ 4 timmar och kollat pa den fina naturen! :) Va lite laskigt ett tag dar uppe i bergen eftersom busschafforen korde asfort och det va brant!!! Jag tankte faktiskt pa dig mor nar jag satt dar radd som en lax! ;) hahah

Det ar valdigt mysigt har i Rotorua iaf. Ska nog ta lite bilder har imorrn men idag ar det lite regnigt sa det ser ju sa trakigt ut pa bild.. Ar valdigt pitoreskt iaf och inte alls som Auckland som va ratt trottsamt!!! Enda minuset ar att det luktar aggmok overallt eftersom det ar ett aktivt vulkanomrade sa det pyser ur marken overallt! Ar inte en angenam doft maste jag saga!!!
Satt och kollade pa alla djur pa vagen hit! Det va far i massor, massa kor, alpackas, hjortar och hastar!
Det ar jattegront och fint och ser hur mysigt ut som helst! Husen ar dock ratt skabbiga sa vi hoppas att det ar en rik farmare vi ska till pa Tisdag! ;)

Imorrn ska vi kolla oss runt och kolla upp om vi kan fa tag pa en billig hyrbil sa vi kan gora en liten utflykt pa typ 3 dagar innan vi ska ta en buss till farmen.. Vi blev tipsade om en bussrutt som skulle va jattemysig! Dock sa var den jattedyr sa vi tankte gora en pa egen hand! :)

Men nu gar klockan himla fort!! Man ar ju sa snal att man inte har rad att kopa mycket internettid! Da far man ju svalta dagen efter! ;) Livet som backpacker alltsa!
Kommer va sa himla snal nar man kommer hem att det kommer inte va sant! Men i Thailand och Malaysia blir det att lata pengarna floda!!

Ha det bra allihop!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Auckland ser ju jättefint ut! I alla fall grönskan. :)

2009-10-22 @ 21:45:58
URL: http://voicesonastring.blogspot.com

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0