Framma pa farmen

Nu ar vi frame pa farmen! Vi kom inte direkt isang tidigt igar eftersom vi satt uppe med Patrick och Toby och drack vin och pratade till sent in pa natten och sen var det upp imorse kl.06 sa det blev mkt sovning pa bussen! Efter en dryg bussresa pa 7 timmar sa kom vi dock antligen fram I Stratford dar vi blev upphamtade av Maeve (hon och hennes man ager farmen) Sen korde vi ut I buschen I typ 2 timmar tills vi kom fram till deras farm! Det ar jattemysigt(dock kallt hus) och en enorm farm! ;) Dom har mkt hastar har och det verkar som att vi kommer fa rida mkt! :D Det forsta vi fick se var deras arabhingst sa det kunde ju inte borja battre! Vi kommer nog fa rida sa mkt vi vill I princip och det ar ett tyskt par har redan som ocksa sager att man ar valdigt fri till att gora det man vill! Imorrn ska vi fa hjalpa till med att smora mackor for ett bilrejs som dom ska kora har pa bergsvagarna… Skulle inte vilja kora raise pa dom har krokiga sma vagarna! Dom ska alltsa stanga av den allmanna vagen och ha den som bilbana!

Det har regnat idag och det ar inte direkt nan varme har, men vi har fatt manga filtar sa det ska nog ga bra.. Internet ar dock valdigt segt och dom har bara en halvtimme/dag sa det blir nog inte mkt till rapportering tyvarr.. Mobilen funkar inte harute heller och regnar det inte finns det inget vatten att duscha i.. ;) JA, vi ar ute I buschen! ;) Dom ar dock jatteskona och verkar hur trevliga som helst!

Vi har varat eget rum (yes vi slipper 12-baddsdormen!!) och det ar hur mysigt som helst! Dom har ingen som kommer och hamtar soporna heller sa dom har ett “sophal” dar dom slanger alla sopor utom plast och det som gar att branna I ugnen.. Doda kor och skit kan tydligen dyka upp I sophalet som ligger ute pa nan aker.. Nar hale ar fullt sa branner dom upp allting.. Shit alltsa!!! Dessutom spolar man bara nar det behovs for att spara vatten och det ar snabba duschar som galler..

Vi far dock hoppas pa lite battre vader sa man kan vara ute och rida mkt!! Men vi ska nog hjalpa till med annat ocksa! Det later som  att vi kanske ska hjalpa till med att klippa faren I overmorgon.. Alltsa vi ska inte klippa utan vi ska bara ta ihop ullen och separera den rena fran den smutsiga ullen.. Klippa far dom anstallda klipparna gora ;)

Kanns dock bra att vi har kommit fram nu och det ska bli kul att testa pa farmlivet I 2 veckor :) Efter det blir det nog Wellington och sen sydon.. Hoppas alla har det bra darhemma iaf och att ni inte fryser ihjal! ;) Kanske tittar in och skriver ett till inlagg nan gang, men vi far se… Jag skriver det har pa word och sen klipper jag in det pa internet sa jag inte behover vara ansluten hela tiden.. Allt for att spara! ;)

Kramkram!


Kommentarer
Postat av: Berit

Kul att ni äntligen kommit på plats på farmen, dessutom verkar ni ha tur med värdfamiljen. Dessutom så ska ni få rida och vara med om fårklippning. Det har jag också men då satt mamma med tackan och ullsaxen och försökte få av ullen.

Vill bara meddela att vi inte fryser, du verkar ha det kyligare. Plusgradigt och mulet har det varit i dag men soliga dagar väntar enl. meterologen. Jag har varit ute med snurrorna och sålt lotter, ena snurran är slutsåld och jag har bara 18 lotter kvar. I morgon har jag engelska på fm sedan Öppet Hus och sedan kyrkoråd på em/kvällen. Alltså fullbokat! Kram Berit

Lycka till!

2009-10-27 @ 21:37:22
Postat av: Sofia

Så himmelens mysigt :D (Inte sophanteringen kanske) jag blir avis!



Ni kanske ska hoppas på regn istället så ni får lov att spola på toan :p

2009-10-27 @ 21:47:52

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0