Umeå kulturstad?????! .... SEN NÄR?!

Läste precis gårdagens tidning när jag åt frukost och kunde inte missa att Umeå tydligen blev kulturhuvudstad..
Jag fattar inte hur?! Det händer ju ALRDIG nånting här och Umeå är ju en så jäkla ful stad!!!
Vi skiter i att vi ligger bredvid vattnet och har bara massa parkeringar där nere och dessutom så stonkar E4an rakt igenom stan! Det är ju bara politiker som tycker det här är roligt eftersom dom kan låtsas att dom gör nåt, men tror dom seriöst att vi blir glada över att vi blir kulturhuvudstad?! Det är ju bara nå strunt som ingen bryr sig om utom dom som har jobbat med det.. Kan dom inte göra nåt som vi som bor här faktiskt vill istället för att tro att dom vet vad vi vill??
Ok, vi har norrlandsoperan, men utanför den händer det ju ingenting!! Kanske lite på sommarn, men på vintern är det ju stendött!! Så nu ska vi måsta betala massa pengar så att politikerna kan slösa massa pengar på strunt!!! Vi behöver väl pengarna till annat?! Typ den där stora evenemangsarenan dom ska smälla upp! Lite onödigt kanske att behöva dra om en väg, ta bort en parkering och bygga en helt ny arena när vi redan har nolia ett stenkast därifrån och skycom(inte världens snyggaste byggnad, men satsa på att bygga om den istället då!)

Dom kunde väl hellre satsa på att bygga bra vägar, en cykeltunnel under ök och göra nåt mer vättigt med pengarna istället för att lägga pengarna på skit!
Blä! Blev lite upprörd här ;) haha Men nu ska jag då ta en promenad med lille Phir för han sitter här och blänger på mig! ;) Det är ju soligt ute trots att det blåser asmkt så kan man ju inte klaga!!


IN MY ASS!!


Kommentarer

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0