Soaked!

 

Ja, sahar ser det ut efter typ 3 dagars sporegn :( Resultatet: 4 timmars forsening pa bussen mellan Airlie Beach till Townsville.. :S Vi fick hora att vagen norrut var stangd pga att det lag under vatten sa vi var ju forberedda men det var inte speciellt kul att sitta och vanta heller. Hamnade i en aslang bilko efter typ 2/3 av vagen och dar stog vi stilla i drygt 1 timme. Sen borjade det sakta rora sig framat men eftersom dom bara slappte en fil i taget sa blev det en hel del vantande anda! :S

Det var vatten i princip overallt! Dar det bara hade varit torr sandbotten i fredags var det nu forsar diken och akrar var oversvammade i vissa omradet. Varsta var det runt omradet dar vagen hade hamnat under vatten, men det var mkt vatten overallt.. Vi sag en glimt av vadret pa tvn i baren kvallen innan och det var nat slags regnovader som drog over norra delen av ostra kusten. Kunde dock inte forsta alltfor mkt for det var inget ljud.

Vi kom oss dock fram tillstlut och inget vatten hade lackt in i bagageutrymmet! Vi hade flyttat alla papper och sladdar till handbagaget sa det inte skulle bli genomblott, men det behovdes inte som tur var.

Tur att det inte regnade mer bara!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Oj, va mycket regn! Vi har dock mycket nederbörd också, i form av snö. Mycket trevligare. :)

2010-02-02 @ 15:33:04

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0