Happy new year!!!

Jag vet inte ens var jag ska borja med nyar i Whanga! Ska jag beratta om allt kommer jag aldrig bli klar och det lar formodligen bli ett valdigt langt inlagg anda...

Jag angrar inte en sekund att vi andrade varan biljett for vi hade sa sjukt kul att det finns inte ens nagon likhet!
Festandet borjade egentligen den 28 da vi for till Tahora dar vi var och festade forra gangen vi var i Whanga. Det ar dar dom har sheerers quarters.. Dom hade en musikfestival dar over nyar som borjade typ 4 dagar innan nyar och slutade pa nyarsdagen.
Det var mest bara hippies dar, men vi festade mest med bonderna som var mer i varan alder. Det blev en massa ol och underbart sallskap! Dom ar sa himla skona! Lukes kommentar nar han sag att vi var tillbaka var "Oh, no trouble's back!" haha Inte ar vi sa farliga!

Sen tog vi en lugn kvall framfor tvn innan vi for upp till Tahora igen den 30e. Den har gangen stannade vi dar tills den 2a! haha Det var alldeles for roligt for att fara hem helt enkelt! Hade fatt sovsackar av Meave sa vi campade i bilen. Pa nyarsafton var det sakert 200 pers dar som taltade och festade!! Dessutom spelades det musik hela tiden. Mest gamla folksanger och country, men det var himla mysigt anda!
Vi lyssnade dock inte sa mkt pa musiken for vi stog mest och pratade med pojkarna. :)

Pa nyarsaftonsmorgon blev vi vackta av Duane som tyckte att vi skulle folja med och fanga al. Vi hade namligen provat kvallen innan och det var sjukt gott! Var lite tveksam i borjan, men efter lite tjat sa var vi overtygade och gott var det! Dom hade byggt om ett kylskap till en rok dar dom hangde in alarna pa dagen och sen tidigt pa morgonkvisten nar man borjar bli sugen sa var dom klara. Helt perfekt och ratt lyxig fyllemat!

Det var dock sjukt drygt att ga till alstallet! Duane korde, jag och becka satt i framsatet och Ruben och James blev skickade till att sitta pa flaket.. Vi parkerade ute langs vagen och sen var det bara att klattra nedfor ett stup, genom lera, langs en strom pa hala stenar sa var man framme vid ett vattenfall dar det fanns massa al. Alla tyckte det va askul att jag och becka hade "tontskor" pa oss for vi var tvugna att ta av oss dom och ga barfota vilket resulterade i skrapsar over hela fotterna. Dessutom satte jag mig pa en tistel vilket inte ar speciellt behagligt kan jag saga! Var ju inte direkt i mitt esse nar det galler balans och humor eftersom vi bara hade fatt sova typ 2 timmar.
Ett par stycken fangade vi iaf och innan dom hade slaktat ett far som dom lamnat i ett trad fran dagen innan sa bar det av tillbaka igen. Ett himla besvar, men gott var det! Dom fangade al varje dag sa det fanns alltid dar nar man fick the munchies! ;)

Nyarsafton var hojdpunkten pa varan 3-dagars och da var det ocksa mest folk dar. Alla lokalbor+ dom vi hade traffat i Tahora var dar och hade hur kul som helst! Innan 12-slaget gick alla i ett trummtag genom omradet innan vi stannade runt en stor brasa som dom tant. Hur mysigt som helst! Pa 12-slaget blev det massa kramar och pussar fran allihop och det blev dessutom dubbelt upp eftersom det pa natt satt blev tva nedrakningar.. ;) Fick en av pojkarna att hamta en al at mig som jag fick alldeles for mig sjalv! Muhahaha! ;) Sen tyckte jag att det var en underbar ide att kleta den i stackars Stevies ansikte. haha Shit alltsa!

Sen stog vi dar runt brasan och pratade och sjong tills klockan var mycket! Runt 6 gick vi upp pa en kulle for att se pa soluppgangen. Var himla mysigt, dock hur kallt som helst! Aven fast jag satt inklamd under ett tacke var det anda kallt! Dock jattefin utsikt att se solen ga upp over kullarna och dimman som ligger runt. En riktigt trott, men glad Anna gick isang i bilen runt 7 pa morgonen! Kan inte ens beskriva med ord hur tugnt det var att vakna upp dagen efter dock runt 10-tiden! Det basta for huvudvarken ar ju dock en till ol sa det var bara att fortsatta!

Pa nyarsdagskvallen hade en stor del farit hem, men manga av lokalborna var kvar vilket ar allt man behover for en askul partykvall! Dessutom kom Porky senare pa kvallen vilket gjorde det hela till en hur kul kvall som helst!
Blev dock lite lugnare an nyarsafton (inte for att det sager sa mkt) och det var ett riktigt bra avslut. James och Matt sjong och spelade gitarr och dom var sjukt duktiga! Mina skor var dom helt forstorda fran alpromenaden, ga i dagg uppfor en kulle och ett litet besok i ett dike sa jag var barfota. Var riktigt kallt, men da ar det bara att fa pojkarna att hamta sockar at en! ;)

Hade sa javla roligt dom har dagarna och det var det basta nyar nagonsin!
Kommer sakna alla manniskorna som ar sa himla avslappnade och hela attityden om att man inte behover bry sig sa himla mkt om allt! Man kan sitta dar i ackligt har, farklader och gummistovlar, men det spelar ingen roll bara man har roligt.

Vi blev ju typ allmant kanda dar som "the swedish rousies" och sa fort man gick nanstans sa var det nan som skrek det! ;) haha Annars var det "swedish rousabouts", "crazy drunken swedish girls", "the swedish girls" eller "swedes".. haha Underbart! Det sista ar det dock bara Stevie som kallar oss och jag vet inte om han menar att vi ar fran sverige eller om vi ar kalhuvuden! ;) haha

Hoppas alla andra hade ett lika bra nyar som vi hade (dock ar det nog inte mojligt!) Allt man behover ar ju ol i massor, bondpojkar, al och Whanga sa kan det ju inte misslyckas!


Forberedelser efter bikeriden i gummistovlar och leriga byxor med farbajs pa!

Forsta kvallen

Keri Turner som ager Sheerers quarters

haha Bex tar sig en svang om!

Dagen innan nyar

Det legendariska kylskapet omgjort till rok

Plotsligt kom en liten possum ut pa takbjalken.. Inte som alla andra fester ;)

Luke somnade i stolen vid elden efter en tuff kvall ;)

Jagar al.. Duane pysslar med natet

Glada gubbar(och becka) pa vag hem fran alning!

Brasan pa nyarsafton. Hur mysigt som helst

hahah Underbara Weasel ;)

Krystie

Uppe pa kullen i gryningen och kollade pa soluppgangen

Nyarsdagen

Lyssnade pa riktigt bra livespelning fran James och Matt

hahah Porky pa hasten!!

Det var lite anstrangande sa han tog sig en liten lur

Fick forstass inte igang bilen nar vi skulle fara hem sa det blev till att jumpstarta den..

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Vad betyder "rousies"? /rousabouts

Hur har killarna sett ut under resan? Vart är dom snyggast? ;)

2010-01-06 @ 13:51:35
URL: http://bealucius.blogg.se/

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0