Mooloolaba

Trots sitt jobbiga namn var det ett riktigt harligt stalle!! :D
Vi bodde pa ett bra backpackers och det allra basta var att vi bara betalade 70 kr/natt! Det var namligen en rookie i receptionen nar vi checkade in sa vi betalade typ 140 kr for tva natter och egentligen kostade det typ 160 kr/natt sa vi kande oss ju lagomt nojda! Dessutom hade dom gratis BBQ pa lordagkvall (vi kom dit pa en lordag) och gratis frukost varje morgon! Gratis ar ju sa sjukt mkt godare an allt annat! ;) haha

Vi hade dock bara en dag dar eftersom det inte fanns lediga platser pa hostellet, men det var en riktigt trevlig vistelse! Vi lag pa stranden och solade och badade och hade det riktigt harligt! Stranden ar ju typ den enda stallet man kan vara pa har for dar flaktar det lite sa man svettas inte ihjal. Annars ar det sjukt varmt overallt!
Brande mig lite, men inte alltfor farligt.. :) Var dock jatteskont i vattnet sa man fick ga ner och svalka sig lite nu och da.

Pa andra kvallen hade dom en talentshow dar man fick visa upp sin talang for att fa en gratis ol. Jag trodde att det bara skulle vara fulla pinsamma manniskor som skulle forsoka, men alla var jatteduktiga! Sarskilt en kille som spelade gitarr och sjong!
Vi satt uppe pa balkongen och lyssnade och hade en valdigt heated diskussion om vad som ar toast och inte med ett par engelsman ;) haha Dom blev typ hur irriterade som helst!
Trevliga var dom dock och vi ska nog mota upp dom i Rainbow beach for dom ska ocksa hit.
En av dom pratade dock konstant, men det var nastan komiskt ;) haha Tillslut fick vi saga till honom att han inte hade tillatelse att prata na mer ;) haha Inte sa illa kanske men pladderkaft var han!

Dock var dom valdigt duktiga nar det blev dags att sjunga "happy birthday" for mamma over telefon! ;) haha
Alla klamde i fran tarna, men jag vet inte om det lat sa fint ;) haha 
GRATTIS MAMMA iaf :D 







Kommentarer
Postat av: mamma

Tack för sången, den lät bra. Jag kände mig så hyllad!!

Härliga strandbilder, man blir ju sugen på att resa!

2010-01-19 @ 16:33:27
Postat av: Annelie

Inga naturkatastrofer här i Sverige, men du har väl hört om Haiti? Det är obehagligt att höra på radion om hur dom kör lastbilar med lik och gräver stora massgravar. Och dom hinner inte hjälpa folk på sjukhusen så såren blir så infekterade och vävnader dör så att dom måste amputera. Usch.

Enda katastorfen i Sverige är väl vargjakten. Dom skickade ut 12000 jägare för att skjuta 21 vargar, det blev så vild jakt att dom sköt för många och skade sköt flera som dom inte hittade igen. Det är jättesjukt! Vidriga jägare.

2010-01-20 @ 12:41:42
URL: http://aalltid.blogg.se/

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0