Sydney

Vi har haft det riktigt bra har i Sydney. Vi har varit pa en del outlets och shoppat och gatt pa stan och kollat in nyarsrean! ;) Kul att antligen fa gora lite ordentlig shopping, men det var inte lika kul att forsoka fa ner allt i vaskan idag. Har slangt en hel del grejer, men anda sa far det inte plats! Eller ja, det gar ju ner, men man maste pressa och trycka som attan!

Vi har dessutom sett Operahuset saklart och bron. Idag strosade vi runt i The Rocks som ar ungefar som gamla stan. Dessutom gick vi upp pa bron och kollade pa utsikten. Annars har det nog mest blivit shopping och kollat runt i stan.
Martina foljde med oss bade igar och i forrgar, men idag jobbade hon sa jag och Bex (Beckas nya smeknamn) fick kora solo. Men vi hade det ratt trevligt anda ;)




Martina, jag och Bex pa battur genom sydney




Men nu maste vi borja dra oss till bussen for ikvall kl.23.00 far vi ivag med bussen mot Surfers Paradise.. Bussfarden tar 15 timmar sa vi ar inte framme forran mitt pa dagen imorrn. Slipper ju dock betala en natt pa hostel vilket ar awesome!
Kommer dock vara duktigt sliten imorrn!

Ha det bra darhemma i kylan for har ar det varmt och kladdigt! ;)


Brudarna pa middag i Chinatown

Jag och Bex pa bron :)


Kommentarer
Postat av: Beatrice

Yes, det var min lärdom till Afrika haha :P fick veta att i Afrika om du har du kk:at så är du bunden att ligga en gång till (eller två kommer inte exakt ihåg) och ligger du en tredje gång så måste du ge en present till tjejen. Många som försörjer sig på det sättet :P Haha ja faktiskt det är så sant! en man i Thailand som vi frågade om han kunde något svensk ord och då sa han: skål ta mig fan! haha Ja det är väldigt kul att resa och se/upptäcka och uppleva nya saker :) skulle gärna åkt och sett Sagan om Ringen inspelningsplatsen i NZ. Ja, det är ju lite dyrare där ni är just nu, men som du säger i Thailand är det bara att shoppa loss! :D i Europa blir det sol & bad semester och bara chilla.

2010-01-08 @ 14:07:58
URL: http://bealucius.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Åh Surfers Paradise, ska det surfas? :)

2010-01-10 @ 10:24:43
URL: http://www.TobbeAndersson.com

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0