Trott efter nattbuss!

Nu ar vi framme i Airlie Beach efter en dryg 10-timmars bussresa fran Agnes Water. Hatar att aka buss! Speciellt eftersom det ar ratt obekvama saten pa bussarna och det ar svart att sova ordenligt. Men man tjanar ju in en natt pa hostel iaf vilket ar ratt najs! Dessutom forlorar man inte massa dagar pa att resa.

Ar dock lite trottsamt nu eftersom vi inte far checka in forran kl 12 sa nu maste vi roa oss i typ 4 timmar :S Dessutom har dom slarvat bort varan bokning sa vi var tvugna att ga till internetcafeet och printa ut confirmationen.. Det ska nog losa sig dock for dom hade gott om tomma sangar..

Tror dock att vi kommer gilla Airlie Beach.. Agnes Water som vi precis kom ifran var dock inte paradiset pa jorden direkt. Det var en plutteliten stad med typ en (dyr!) mataffar, postkontor och typ en surfaffar.. Stranden var dessutom sunkig och det fanns inget att gora.. ;) Visst later det harligt?! ;)
Airlie ar dock storre sa det ska nog bli battre har! Fick dock hora att man inte kan bada har for det ar sa mkt maneter sa vi maste hora oss for med lokalborna.. Vill inte bli brand! Dock var det ett par amerikaner som sa det och dom ar ju lite hispiga av sig! ;) haha Ska dock ta det forsiktigt..
Borjar det bli mkt maneter nu sa kommer det nog inte bli sa mkt mer bad eftersom det inte ar sa langt kvar nu pa varan lilla Aussietripp! :( I Cairns kan man inte bada pa stranderna for krokodilerna kryper upp pa stranderna.. Kanns ju inte alltfor roligt!

Men vi far se vad som hander! Man vet ju aldrig i landet fullt med giftiga och farliga saker! Hade ju tankt att kanske ta en surflektion har men ar det fullt med maneter far vi val se. Skulle dock va kul att prova surfa.. Skulle formodligen ha gjort det i Surfers paradise, men vi ar lite troga vi.. :/

Ha det bra alla darhemma!


Kommentarer

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0