Planering ar kanske ratt bra

Nu har vi fatt betala for att vi suger pa att planera!
Vi gick in pa turistinfon glada i hagen och skulle fixa greyhoundpasset, men gick ut darifran lite latt panikslagna.
Greyhoundbussen stannar namligen inte pa turiststallena och dar finns inget boende utom dyra hotell..
Dessutom finns det typ inga stader lanst vastkusten utan det ar mest sma gruvbyar.. Dar borjade paniken.
Det var alltsa i princip omojligt att ta sig upp langst kusten pa egen hand. Istallet tyckte hon att vi skulle
boka in en 5-dagars tur som tar oss fran Perth till Exmouth (upp langst halva kusten) Den kor runt och visar allt man vill se och slapper av oss i Coral  bay dar greyhoundbussen stannar. Den har kusten ar mkt kortare och mindre att se an ostkusten sa vi insag ratt snabbt att vi inte skulle ha saker att gora i 1,5 manad i tva stader.

Det blev darfor en inpulsinbokad resan till Filippinerna den sista manaden! Vi far den 1a maj och kommer tillbaka till Darwin den 25e for att sedan ta flyget hem. Det lustiga ar att vi formodligen kommer tjana pengar pa att fara dit istallet for att stanna har for det ar sa sjukt dyrt har! Vastkusten ar dessutom dyrare an ostkusten.. yey!! ;)

Men nu ar allt ordnat med ombokningar, inkopta flyg och hostel sa det kanns bra. Allt tack vare en underbar manniska pa turistinfon har! Utan han hade vi nog suttit i rannstenen och gratit! ;)
Sjukt underbar manniska som har fixar i princip allt at oss och tipsat oss om hur mkt roliga grejer som helst som vi kan underhalla oss med nar vi ar i Perth. Vi aker namligen inte ivag pa turen forran pa mandag..

Men filippinerna tror jag kommer bli kung!


Kommentarer

Vem är det?
Ska det stå kvar?

E-post: (publiceras ej)


Bloggadress:


Skriv ner en rad eller två..:

Trackback
RSS 2.0